Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon rossz viszonyban...

Nagyon rossz viszonyban vagyok anyósommal, albérletbe készülünk? Mennyi pénz kell hozzá havonta?

Figyelt kérdés
Van egy 60 ezres hitelünk,itt kb.30-40 ezer az albérlet,plusz a rezsi.Mennyit kellene keresni,hogy ezt meg tuduk valósítani.Kisfiam 2 éves.
2010. júl. 13. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

második vagyok

mi saját családi házban lakunk, az én gyred-em 2 ygerk utáni csalási pótlékkal 105 ezer forint, plusz van egy kft-nk, ahonnan a párom kiveszi havonta fizuját, az 75 ezer.

Na ez elmegy simán rezsira, autórészletre, telefon, net, biztosítás, kaja, pelenka, ez kell-az kell

rezsi: 40 e

autórészlet:40 e

net+telefon:5 e

casco+köt+lakásbizt: majdnem 12 ezer

mobiltelefonok: nagyjából: 15 e

életbiztosítás: 17 e

2010. júl. 13. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
De mire van 60e hiteletek? Ugye nem arra a hazra, ahonnan most menni akartok? -_-!
2010. júl. 13. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ. Távfűtéses, vagy gázos. A gázon tudtok valamennyit spórolni, ha elmentek otthonról, akkor letekeritek, de a távhős az sajna átalányos. Legalábbis felénk. Így télen simán kipengettünk 30ezret is csak a fűtésre, és nem mondanám, hogy olyan hej, de meleg volt. És még emellé ott az albérleti díj, a villany, a közösköltség, a víz, esetleg kábeltv, internet... Lehetnek váratlan kiadások, amire nem számítotok. És akkor még nem ettetek, a gyereknek nem vettél semmit...

Úgyhogy szerintem kevés a 200, bár te tudod, hogy mennyire éltek nagylábon, mennyit tudsz spórolni.

2010. júl. 13. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is szűkös így a 200ezer. A 60ezer hitelt sokáig kell fizetnetek?
2010. júl. 13. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet oldani.Mi 120E-ből éltünk öten úgy,h ebből fizettük a lakást és a rezsit.Az albérlet ára főleg attól függ,h hol lakik a kérdező,mert vidéken-pl nálunk is-30-35E-ért 2 szobás lakást lehet bérelni.Ha szigetelt ház és szabályozható fűtés,akkor ügyes spórolással akár 2 havi díj is visszajön leolvasáskor.Sztem 70E-ből ha muszáj,3 ember meg tud élni,úgy,h nem fognak éhezni,vagy különösebben nélkülözni.Csak nagyon oda kell figyelni.
2010. júl. 13. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Williams-esek vagytok, vagy miért manó a gyerek?
2012. júl. 14. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!