Nagyon rossz viszonyban vagyok anyósommal, albérletbe készülünk? Mennyi pénz kell hozzá havonta?
második vagyok
mi saját családi házban lakunk, az én gyred-em 2 ygerk utáni csalási pótlékkal 105 ezer forint, plusz van egy kft-nk, ahonnan a párom kiveszi havonta fizuját, az 75 ezer.
Na ez elmegy simán rezsira, autórészletre, telefon, net, biztosítás, kaja, pelenka, ez kell-az kell
rezsi: 40 e
autórészlet:40 e
net+telefon:5 e
casco+köt+lakásbizt: majdnem 12 ezer
mobiltelefonok: nagyjából: 15 e
életbiztosítás: 17 e
Ez sokmindentől függ. Távfűtéses, vagy gázos. A gázon tudtok valamennyit spórolni, ha elmentek otthonról, akkor letekeritek, de a távhős az sajna átalányos. Legalábbis felénk. Így télen simán kipengettünk 30ezret is csak a fűtésre, és nem mondanám, hogy olyan hej, de meleg volt. És még emellé ott az albérleti díj, a villany, a közösköltség, a víz, esetleg kábeltv, internet... Lehetnek váratlan kiadások, amire nem számítotok. És akkor még nem ettetek, a gyereknek nem vettél semmit...
Úgyhogy szerintem kevés a 200, bár te tudod, hogy mennyire éltek nagylábon, mennyit tudsz spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!