Anyukák akik kis babával otthon vannak, Ti Boldogok vagytok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 19:16
21/25 anonim válasza:
Én boldog vagyok. Van egy 2,5 éves és egy 11 hónapos gyerekünk. Fárasztó, de ha az ember talál mellett hobbit minden sokkal könnyebben megy. Itthon vagyok 3 éve, de megcsináltam egy mester képzést, most is tanulok, mert visszahívtak a munkahelyemre néhány órára oktatni, tornázok mindennap. Szerintem mindent tud úgy alakítani az ember, hogy mindenkinek jó legyen. Élvezni, átélni, nem pedig túlélni kell ezt az időszakot, mert olyan gyorsan elszalad! A kisebbik nekem is nagyon zsizsegő, de ettől különleges! Igen, határozottan boldog vagyok! Kedves Utolsó! Sajnálom, hogy ilyen boldogtalan és negatív vagy, egy szakemberrel lehet érdemes lenne beszélned, hátha Ő tudna segíteni.
22/25 anonim válasza:
Kérdező, 16-os vagyok. 5 hónapos a lányom. Imádom mindennél jobban, de nehéz vele.
23/25 A kérdező kommentje:
Kitartást igen elhiszem nem könnyű senkinek de ez igaz hogy minden percét élvezni kell mert szalad az idő!
2019. aug. 18. 17:33
24/25 anonim válasza:
Szerintem aki mester kepzest csinal a gyerek mellett, marmint a pici gyerek es baba mellett, az marhara nem boldog. Mert amig o tanulgat es oktatgat addig azert valaki csak van a gyerekekkel es ez a valaki nem ő. Ugy mondjuk konnyu elvezni a gyerekezest, hogy nem vagy veluk:D nyilvan pont itt az ideje onmegvalositani ket 3 ev alatti gyerek mellett:) eljenek az ilyen boldog emberek.
25/25 anonim válasza:
21-es vagyok:). Nincsen semmi segítségem a férjem mellett. Levelezőn csináltam a mester képzést, gyakorlatokra jártam be - 6 hetente 2*2 órára. Este, éjjel tanultam alvásidőben. Oktatni most úgy fogok, hogy szombaton délelőtt 5 hetente 3 órára leszek távol. A gyerekeim az elsők, de úgy gondolom ennyi távolléttől nem lesznek megkárosítva:). Sportolást is alvásidőben csinálom. Keveset alszom az tény, de eleget:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!