Melyik a laktatóbb, az üveges vagy az otthon készített bébiétel?
Attól függ, hogy csinálod..
A bébiételben sokkal kevesebb hús van( pl bolognaiban) de van benne rizsliszt... Stb
Ez inkább attól függ, hogy mondjuk a főzelékhez mennyi (bolti babakajánál általában) rizst adtak, mert az biztos jobban telít és hizlal, mint ha csak zöldséget eszel. Olvasd el az apróbetűket.
Ha arra gondolsz, hogy az összetevők és mennyiség szerint is teljesen ugyanaz a kaja, akkor ugyanannyira lesz laktató.
Ha szereti a kisbabád a házi készítésűt és mondjuk van időd, inkább készítsd el otthon. A bolti bébiételekben márkától függetlenül nagyon sok a felesleges cukor, ami ugyan kalória, de nem tápláló. Ha magad készíted, bio zöldségből csináld. :) De ha pl borsófőzelék az ebéd nálatok, nyugodtan turmixolj a babának, vagy pl húsleves, zöldséggel és kis főtt hússal turmixold le. :) :) De pl alma kekszel stb. :)
Ráadásul egy másik cikkben azt is részletezik, hogy a nemzetközi gyártók bébiételei, amik ebbe az országba kerülnek sokkal silányabb minőségűek és több bennük a cukor, mint amit Németországban, vagy Angliában lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!