Bébiételt otthon házilag lehet befőzni és eltenni valahogyan? Van aki csinált már? Hogyan?
Arra gondolsz, hogy dunsztolni, és álljanak szépen a polcon?
én az alapanyagokat tettem csak el télire a fagyasztóba, pl meggyet, barackot, most ha veszek egy nagy sütőtököt, akkor felkockázom, és mindig csak annyit veszek elő, amennyit megfőzök. Sajnos minden nap 4x főzök a magunkéval együtt, kicsit unom is már, de jobb az itthoni kaja.
Valami konyhakész megoldás érdekelne,mint mondjuk a dunsztolás. Vajon eláll?
A kész bébiétel felolvadás után nem lesz nagyon "lötty"?
Én pl. a krumplit nem bírom megenni felolvadva.
Én fagyasztok mindent. Van 3 féle alap szinte készen is.
krumpli+répa+csirke fokhagymásan
krumpli+s comb+paradicsomosan zöld fűszerrel
csirke vagy pulyka cukkinivel vagy sütőtökkel.
kockára vágok mindent és összefőzöm. Kevés sót használok.
Általában 8-10 bébiételes üvegnyit főzök .Ha kigült leturmixolom és úgy teszem el.Ennek egy oka van, hogy tálaláskor mikor mivel adom.Van hogy tésztát főzök és arra megy ez a szósz ,vagy rizs , esetleg párolt zöldség,vagy hús.
Így pik pak teljes értékű változatos ebédje van házilag.
Ez ugye kb 20 fajta étel és íz lehetőség kapásból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!