Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akik kis babával...

Anyukák akik kis babával otthon vannak, Ti Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 17. 19:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Akkor en leszek itt a szar anya vallalom. Imadom ot meghalbek erte de... Egyre nehezebben birom az itthonletet hianyzik a munka a felnőtt társaság szoval en varom h vissza menjek dolgozni. Engem kizarolag az anyasag nem tesz boldoggá
2019. aug. 17. 22:55
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Igen, boldog vagyok,nagyon szeretek vele lenni, szerencsére egy nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba, úgyhogy szerintem könnyű dolgom is van vele.
2019. aug. 17. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
1. Kommenthez plusszban: a kisbabam lassan 1 eves, o a legnagyobb boldogsag a vilagon nekem, a hazastarsam nem erdekel ilyen szempontbol, csak a hatterben motoszkal a fejemben a gondolata neha, hogy ez nem jo igy..
2019. aug. 17. 23:18
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Másfél éves a nagy, fél éves a kicsi. Sosem voltam boldogabb. Az elsőre majdnem 6 évet vártunk, lehet ez is benne van, de én nem érzem bezárva magam, fáradtnak sem. Szeretem a férjem, imádok vele lenni és ugyxanez igaz a gyerekekre is, folyton mosolygok. 😊
2019. aug. 18. 00:24
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ezt nem lehet így leegyszerűsíteni. Mikor ezredszerre is le dobja a kajcsit a földre, hiába mondom hogy nem szabad akkor mérges vagyok, mikor elanyátlanodva feküdt az ágyon betegen akkor szomorú voltam, boldog biztos nem. Vannak boldog pillanatok, időszakok. Inkább így mondanám.
2019. aug. 18. 00:40
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Boldog vagyok, igen! De nagyon fáradt, sokszor feszült, ok nélkül ugrok a férjem torkának, sokszor érzem magam nagyon egyedül. Nulla percet van el egyedül akárhol, folyamatosan ölben kell legyen, van, hogy az sem elég, menni kell vele, de előfordul hogy a lakásban nem marad meg, ki kell menni sétálni (minden napba be van iktatva 2-3 hosszabb séta, de sokszor ez sem elég). Éjszaka sokszor kel, de könnyen visszaalszik, ez szerencse. Ha a férjem korán indul dolgozni, persze ő nem kel hozzá, amit meg is értek. Szóval kegyetlen. Két babát terveztünk, de valószínűleg csak ő lesz, én ezt még egyszer nem csinálom végig. A másik, meg mivel én vagyok csak vele napközben időnként nem tudok mit csinálni, le kell tennem, mert kendőben, kenguruban nem magad meg (elszaladok pisilni, tápszert készítek, felöltözök, gyorsan valami ebédet melegítek, ilyesmi). Ő ilyenkor torkaszakadtából üvölt. Az apja meg ha hazajön, abban az egy órában fürdés előtt gügyög, cipeli, le nem teszi. A gyerek meg emiatt sokkal jobban ragaszkodik hozzá, mert vele nincs olyan élménye, hogy sírtnia kellett, mert egyszerűen fizikailag képtelen vagyok bizonyos dolgokat megcsinálni karomban a gyerekkel.

Egy szó mint száz: imádom, bármit megadnék neki, de hullafáradt vagyok és kimerült. És valószínűleg nem lesz testvére.

2019. aug. 18. 06:54
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó mi is igy voltunk. Csak 6 ev utan mertük bevállalni a tesót es milyen jol tettük! Imádják egymást, a kicsi pedig amiben csak lehet, külömbözik a nagytól. Olyan nyugis, hogy néha fel sem tűnik, hogy ott van. Bennem is volt egy para, hogy 2 irtónehéz gyerekem lesz, de mázlim volt, talán ez a jutalmunk a nagy után 😂

Nem rábeszélni akarlak, csak elmeséltem a mi esetünket.

2019. aug. 18. 09:15
 18/25 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi idős a baba utolsó előtti? :) igen ő sokat van ölben nagyon nagyon és karom leszakad
2019. aug. 18. 11:42
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a nagy most 16 hónapos a kicsi 2 hónapos. Nagyon fáradt vagyok, de életem legboldogabb éveit élem. Csodálatos dolog anyukának lenni! ✨😍
2019. aug. 18. 11:47
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Tudod, ilyenkor mindenki depresszios. Nem fogjak neked beismerni, vagy maguknak se ismerik be, vagy csak majd utolag ismerik be, de azok. Mindenki. Ne higgy a kirakatnak.
2019. aug. 18. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!