Ti meddig tudtatok otthon maradni a babátokkal?
Végig oviig itthon tudok lenni velük, egyéni vállalkozó vagyok, itthonról dolgozom. Ez így nagyon nem könnyű, férjemmel kb váltásban dolgozunk, de ha akarnám se tudnám igénybe venni a bölcsit, 20 kilométeren belül csak fizetős van, havi 80-ért... hát, annyit én sajnálok rá úgy, hogy nem nagyon muszáj. Ráadásul az is erősen várólistás. A 20 km-rel odébb lévők meg ugye más város, előnyt élveznek az ott élők, rájuk is kevés a hely, esélytelen bejutni. Annyit tudtam magamnak könnyíteni, hogy 3,5 év a gyerekek közt a korkülönbség, így mire a fiam megszületett, a lányom már ovis volt, egyszerre csak egy van itthon, úgyhogy alvásidőben tudok dolgozni, meg este fektetés után, meg kicsit ha itthon van a férjem.
Szóval itthon tudok lenni velük, ami tök jó, csak én meg 3 évig dögfáradt vagyok cserébe.
3 év 4 hónap.
Életem legszebb 3 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!