4 hónapos baámat kivihetem már kis bébi pancsolóba?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint idén még nem kell pancsolnia, mert kicsi. De én úgy érzem hogy már lehetne, de nem tudom hogy tetszene neki. A nap mely szakában lehet kivinni pancsolni?2010. júl. 13. 10:02
1/6 anonim 

válasza:

Amig nem tud ülni addig sok értelme nincs.Amúgy ha mégis kiviszed mindenképp délután 15óra után és árnyékban.
2/6 anonim 

válasza:

Nem tudom milyen pancsolóra gondolsz. Én minden nap 11-12 között (ahogy kijön az evés) a kiskádunkba engedek vizet az erkélyen, ilyenkor nem süt ide hozzánk még a nap, és kicsit pancsizik a kislányom. 3 hónapos. Láthatóan nagyon jól esik neki. Utána eszik (tápos), majd legtöbbször alszik egy jó nagyot.
Szerintem nyugodtan pancsoljatok. Nekik is melegük van, attól függetlenül, hogy kicsik.
3/6 anonim 

válasza:

Az én lányom is 4 hónapos. Én is a kiskádját szoktam a teraszra napernyő alá tenni, mellette még be is kenem mert az ernyő kicsit átareszti a fényt. Tegnap is nagyon jót pancsolt benne, 35 fokos vízzel kezdtem és mikor 32-re hűlt kb 20-25 perc múlva már tüsszögött, akkor kivettem. Igaz, a babám elég gyakran tüsszög.
4/6 A kérdező kommentje:
Na ez tényleg jó ötlet hogy a kiskádjába! Erre nem is gondoltam. :) Köszönöm.
2010. júl. 13. 11:18
5/6 anonim 

válasza:

Szia! Nekem is 4 hónapos a kislányom és a teraszunkon van egy kis felfújható pancsoló. Fektetve belerakom, rugdossa a vizet, nézelődik, tetszik neki. Szerintem nem kell addig várnod, míg ülni tud, nyugodtan pancsizhat, csak fogd jól.
Délelőtt és délután is fürödhet, csak legyen árnyékban. Mi délután szoktuk.
6/6 anonim 

válasza:

Az en kisfiam mar 4 honaposan nagyokat pancsolt. :) En kivittem a kertbe a kiskadat (olyan a kiskadunk, hogy kozepen van egy puha elvalaszto es ennek neki tudja tamasztani a feneket es igy felig ulo helyzetben van). Nagyon jokat pancsol benne es nem kell fognom, tartanom ot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!