Mennyi idősen vittétek először a babát strandra? És hova, a pancsolóba vagy a picit mélyebb de nem túl mély medencébe úszógumival?
Az elso gyerkoc oktober vegi, igy nyaron mar 8-10 honapos volt, mar ult rendesen, igy mar vittuk. Otthoni medencebe, illetve a Balatonon voltunk vele, a pancsolos reszen. Uszogumitol felt, nem tudtuk raadni, igy melyebb vizbe nem vittuk.
A kicsi tavaly nyaron 5-7 honapos volt, nem mentunk meg vele. Az iden mar vittuk.
A fiam 1éves volt, amikor balcsira mentünk, be se lehetett vinni.
A lánykám jövhét tölti a 6hónapot, nem lehetett kihozni a balcsiból. Imádta, úgy tudta rúgni a vizet. A fiam 2évesen csak a beülős úszógumiban volt hajlandó bemenni a vízbe.
Én a medencés strandokat max a kagylók gödrök miatt "szeretem", az élő víz híve vagyok.
4,5 hónapos a kislányom, tegnap strandoltunk vele. A pancsolóba nem vittem, mert ott sok a kicsi gyerek, csapkodnak, rugdosnak.
Egy kb. derékig érő, kevésbé forgalmas medencébe vittük, mosható úszó pelenkában. Az nem engedi bejutni a fertőzéseket. De nekem a védőnő is mondta, hogy mehetünk nyugodtan.
Köszönöm a válaszokat!
Én olyan 6 hós korra gondoltam, mint első strandolás. Igaz, a hétvégén voltunk kint a strandon késő délután amikor már nincs az a nagy kánikula, de a pici (3 hós) még csak a babakocsiban aludt, nem vittük be. Akkor idén nyáron már lehet hogy nem is fog rá sor kerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!