Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám meg van fázva, köhög,...

Babám meg van fázva, köhög, de már nem annyira szörcsög. Jó idő van, kivihetem ilyenkor sétálni?

Figyelt kérdés
Annyi lenne míg boltba elmegyünk.
2011. márc. 25. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jót is tenne neki a levegőzés, én csak akkor nem viszem ki az 1 éves lányomat ha beteg, amikor esik az eső, fúj a szél.
2011. márc. 25. 07:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg nem akarok csavarogni,csak a boltig és vissza.Addig itthon is ki tudok normálisan szellőztetni legalább.:-)
2011. márc. 25. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nincs láza, hőemelkedése, akkor épp a levegőztetés a legfontosabb! napi 4x kell szellőztetni, sé nagy sétát tenni (persze kellően beöltöztetve).
2011. márc. 25. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kohecsel picit a kisfiam. Laza nincs, hoemelkedese sem. Tegnap 2X is voltunk kint. Delben 1, delutan 2 orat. Annyira jo ido volt, hogy inkabb gyogyitott a napocska, es a jo levego.
2011. márc. 25. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!