Mitől lehet szorulása 4 hónapos anyatejes babámnak?
Már 2 hete egész nap erőlködik, látszik, hogy kakilni akar, de nem megy. Max. napi egy kaki van, de az akkor rengeteg.
Amit általában eszem: őszilé, ananász, meggy, rizs és rizstej, gríz, rántott csirkemell, krumpli és egy-két zöldség, majonéz. Néha háztartási keksz és persze kenyér.
Tejfehérje allergiás, ezért ilyen szűk a kör.
mi is pontosan ugyanígy voltunk a 4 és fél hónapos fiunkkal.
nekünk egy aranyos védőnő barátunk a következő jó tanácsot adta.
Kamilla tea 1 dl + 1 evőkanál cukor(!!) éhgyomorra megitatni. a cukor és a kamillatea álítólag segíti a széklet távozását, bár én egyeltalán nem vagyok cukor-párti... nekünk megoldódott 4 nap után, annyi exrta vaol még, hogy az az egy kaki nagyon büdös és sűrű volt... Állítólag 3 nap kaki nélkül még nem a világ... bár aki ezt mondta biztos nem volt még ilyen szituban :)
Próbálj neki több folyadékot adni, akár szopi, akár víz.. az is segít. TÁPSZERT TANÁCSOLÓT MEG ÉN IS LESZAVAZOM!!!!!!HOZZÁTÁPLÁLÁST MI JÖVŐ HÉTEN ELKEZDJÜK, MERT OLYAN ÉRDEKLŐDŐ A FIACSKÁM, HOGY EZT ÉRDEMES KIHASZNÁNI... aki vár 6 hónapig, szíve joga... bár most van sok finom gyümölcs, amit lehet frissen adni.. ha vártok, akkor fagyasszatk le vegyzsermetes bio cuccokat... málna, meggy nem lesz 2 hónap múlva!!!
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!