Vigyem a lányomat a hugom esküvőjére? Mi lesz ha sírni fog? Mivel foglaljam le?
Hugom nagyon szeretné ha ott lenne a kislányom.
De én félek hogy valami miatt elkezdene sírni vagy nyöszörögne.
Ha a kezembe van elvan 1 órát is nézeget nyugodtan.
És mit adjak rá?
8honapos
A gyerekem nem biodíszlet. Vagy azért viszem, mert én akarom, vagy nem viszem.
(Nem vinném amúgy, felesleges stressz mindenkinek.)
Szerintem vidd (főleg, ha különben kihagynád te a szertartást), ha meg zavarásba kezdene, kimész vele te vagy egy rokon, aki vállalja. Nem kell még valamivel lefoglalni, ha sokan lesztek új környezetben az elég élmény - előtte etesd meg és rakd tisztába, ennyit tehetsz az ügyért.
Valami cukit adj rá, lány babákra ezerféle nyári ruhácskát árulnak, akár drágán, akár használtan.
Persze, hogy vinném, pláne, ha a menyasszony direkt kéri, annyi gyerekmentes esküvő van már manapság. Kérdezd meg, eljöhet-e anyósod is, cserébe vállalja, hogy ő vigyáz a kicsire, ha neked jelenésed van, ő rohan ki vele a templomból ha sír, ilyenek. Ha nem, akkor az apja. De megjegyzem, engem nem zökkentett volna ki a nagy napomból, ha sírni kezdett volna egy kisrokon... :)
És hogy mit adja rá? szebbnél szebb fidres fodros göncöket árulnak kislányokra, mondjuk ha még nem áll, arra készülj fel, hogy a szoknya folyton a nyakában lesz, harisnya, vagy színben passzoló pelenkabugyi sokat dobhat az outfitjén ;)
Az én kislányom 5 hónapos volt a húgom esküvőjén, tesómék anyósomat is meghívták, azért, hogy ki tudja vinni a templomból, házasságkötő teremből, ha kell (nem kellett, átaludta...).
Az esküvők után hazavittük a mamával, megfürdettük, szopizott, mit mentünk vissza a lagziba, ő meg a mamával aludt :)
9 hónapos volt a húgom kislánya mikor az esküvőnk volt. Meg se fordult senki fejében, hogy ő otthon marad. Egyébként is kivel hagyta volna otthon. Anyukánkkal? Sógorommal? Ő volt a fotósunk is. Húgom meg a tanum. Ráadásul a kicsi volt az egyetlen “koszorúslányom” is. A szertartás közepén elkezdett kiabálni babanyelvén, az egész násznép meg mi is csak nevettünk. A lagzit is jól viselte.
Ha te nem akarod, hogy ott legyen ne vidd.
Én akarom vinni csak félek hogy majd sírni fog.
Én nekem is otthon kéne maradnom nem tudom mással hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!