Mi a véleményetek a Babybox babafotóról?
Ma jönnek fotózni, nézegettem a korábbi itt készült képeket de nem hatottak meg, mindenkire rátesz egy plüsst és kész, némelyik baba olyan "előnytelenül" néz ki. Nem is fotós, egy 20 éves lány, olvastam hogy a fotósaikat gyorstalpalón képzik.
Ehhez képest elég borsos ára van a csomagnak.
Az elsőnél még rendes fotós jött a kórházba, örültem volna ha most is ő jön, de így lehet inkább hivatásos fényképészt hívnánk házhoz.
Szerintem sok múlik a fotóson..
Nálunk egy régimotoros csinálta.. nagyon jó fotók lettek.
De hozzá kell tenni, hogy 5-10 percet töltött vele..
Pár éve 6000-ért rengeteg képet kaptunk és digitálisan is megkaptuk. Szép képek, ruhák, beállítások.
Most a legkisebb csomag talán 12-13, értesítő kártya, doboz, akármi ami nekem nem is kell. Más babák képei többségben gagyik. Semmi beállítás, néhány plüss. Kórházi ruha a többségen, bár lehetne hozni, de azok a képek se jobbak. Egy-egy képhez nem jár negatív, azt a szobatársaknak nem is mondta hogy lehet, de állítólag lehet.
Mindent meg lehet nézni a honlapon előre..
Ezt el is mondják
A csomagot erőltetik, de. bármit megvehetsz, kevesebbet is. Csak meg kell beszélni a lánnyal. Persze neki az a dolga, hogy azt erőltesse.
Nekem azert tetszik, mert ez a legkoràbbi profi fotó a babáról, a legfrissebb. Holnap már máshogy néz ki:) De ha neked nem ez szamit, hanem a fotó minősége, akkor hívj el egy fotóst, biztos jobban jársz.
Minden megdrágult, a kenyér is 280-volt pár éve, most 380....
Ezen az áron ez van. Otthon én nem tudom így fotózni, hogy átjöjjön mennyire is pici a baba.
A profi baba fotozások 40-50.000ft-ba kerülnek ahol több kellék közül lehet választani, több ruhában, de ott is max. 2 kellék, 2 háttér. Ott egyet sem kapsz kinyomtatva!!!
Ár érték arányban szerintem teljesen jó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!