Mi a véleményetek a Babybox babafotóról?
Ma jönnek fotózni, nézegettem a korábbi itt készült képeket de nem hatottak meg, mindenkire rátesz egy plüsst és kész, némelyik baba olyan "előnytelenül" néz ki. Nem is fotós, egy 20 éves lány, olvastam hogy a fotósaikat gyorstalpalón képzik.
Ehhez képest elég borsos ára van a csomagnak.
Az elsőnél még rendes fotós jött a kórházba, örültem volna ha most is ő jön, de így lehet inkább hivatásos fényképészt hívnánk házhoz.
Nálunk jó volt a fotós, vagy legalábbis nekem jó.
Mondjuk én csak az alap képet kértem, mindkét gyereknél. Sajnos az elsőnél meg nem volt divat.
Kórházi ruhában voltak, nem akartam maceralni a baba imát, pont jó volt így is. Saját plusstl rakták mellé, nekünk megfelelőt igy.
A 3.kiscsajnal egyébként kaptam egy szuper baba fotós csomagot, ezért nem is kértük a baby boxos képeket, de nekem az egy remalom volt.
Baba és családi fotózás volt, 1,5 óra remalom 🤣
100x öltözött mindenki, a pici végig üvöltött kB 3 képen van rajta, együtt sikerült vagy 5 5 db.
Ha ranezunk a falon vigyorgó családunkra mindig röhögünk kell, hogy mekkora hülyeség volt bele vágni,.
Mi jobban szeretjük a kevésbé beállított fotozasokat
Engem majdnem felvettek egy ilyen munkahelyre.
Én alapból már fotóztam, de nem is volt elvárás, csak Pesten van 1 hét ahogy írtad gyorstalpaló, és annyi, de ott is inkább a szerkesztésbe mennek bele.
De én ezeket mielőtt tudtam én elfogadtam a csomagot, méghozzá azért mert császárom volt és eléggé le voltam amortizálódva külsőleg és belsőleg, semmi kedvem nem volt idegent várni még a lakásba kórház után, így én csak praktikusság szempontjából örültem neki hogy még ott a kórházba ezt elintézik, és én nekem nem kell rajta lennem.
az ilyen kórházi szolgáltatások arról szólnak, hogy a cégnek megállapodása van a kórházakkal, állandóan ők járnak oda, egyszerre végigfotózzák az összes babát, lényegében futószalagon, így költséghatékony a kiszállásuk és a munkavégzésük, ezért jóval olcsóbbak lehetnek, mintha mindenki külön-külön fotóst hívna.
viszont mivel egy csomó kórházban jelen vannak, sok emberre van szükségük és mindegyikük futószalagon dolgozik, ez a költséghatékonyság viszont a munkájuk eredményén is jó eséllyel meglátszik.
úgy tudom, hogy maga a fotózás ingyenes, csak akkor kell fizetned, ha megfelelnek az igényeidnek a képek. ilyen felállásban érdemes lehet kipróbálni, legfeljebb ha a végeredmény nem tetszik, akkor nem vásárolsz majd belőle.
ha mindenképp fizetned kell érte, akkor próbáld meg a saját benyomásaid (úgy a fotósról, mind a mások gyerekeiről készült képekről) alapján döntsd el, hogy bízol-e bennük, vagy jobban megéri neked külön fotóst hívni, akit jobban le tudsz informálni, biztosabb lehetsz benne, hogy a végeredmény az lesz, amire számítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!