Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Babybox...

Mi a véleményetek a Babybox babafotóról?

Figyelt kérdés

Ma jönnek fotózni, nézegettem a korábbi itt készült képeket de nem hatottak meg, mindenkire rátesz egy plüsst és kész, némelyik baba olyan "előnytelenül" néz ki. Nem is fotós, egy 20 éves lány, olvastam hogy a fotósaikat gyorstalpalón képzik.

Ehhez képest elég borsos ára van a csomagnak.

Az elsőnél még rendes fotós jött a kórházba, örültem volna ha most is ő jön, de így lehet inkább hivatásos fényképészt hívnánk házhoz.

2019. aug. 5. 07:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk jó volt a fotós, vagy legalábbis nekem jó.

Mondjuk én csak az alap képet kértem, mindkét gyereknél. Sajnos az elsőnél meg nem volt divat.

Kórházi ruhában voltak, nem akartam maceralni a baba imát, pont jó volt így is. Saját plusstl rakták mellé, nekünk megfelelőt igy.

A 3.kiscsajnal egyébként kaptam egy szuper baba fotós csomagot, ezért nem is kértük a baby boxos képeket, de nekem az egy remalom volt.

Baba és családi fotózás volt, 1,5 óra remalom 🤣

100x öltözött mindenki, a pici végig üvöltött kB 3 képen van rajta, együtt sikerült vagy 5 5 db.

Ha ranezunk a falon vigyorgó családunkra mindig röhögünk kell, hogy mekkora hülyeség volt bele vágni,.

Mi jobban szeretjük a kevésbé beállított fotozasokat

2019. aug. 5. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gagyik. Profi fotóst hívtunk, ugyanazt, aki az esküvőnket is fotózta. Szuper képek lettek, a gyerek végigaludta az egészet, olyan ügyesen pakolgatta a fotós.
2019. aug. 5. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem majdnem felvettek egy ilyen munkahelyre.

Én alapból már fotóztam, de nem is volt elvárás, csak Pesten van 1 hét ahogy írtad gyorstalpaló, és annyi, de ott is inkább a szerkesztésbe mennek bele.

De én ezeket mielőtt tudtam én elfogadtam a csomagot, méghozzá azért mert császárom volt és eléggé le voltam amortizálódva külsőleg és belsőleg, semmi kedvem nem volt idegent várni még a lakásba kórház után, így én csak praktikusság szempontjából örültem neki hogy még ott a kórházba ezt elintézik, és én nekem nem kell rajta lennem.

2019. aug. 5. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen kórházi szolgáltatások arról szólnak, hogy a cégnek megállapodása van a kórházakkal, állandóan ők járnak oda, egyszerre végigfotózzák az összes babát, lényegében futószalagon, így költséghatékony a kiszállásuk és a munkavégzésük, ezért jóval olcsóbbak lehetnek, mintha mindenki külön-külön fotóst hívna.

viszont mivel egy csomó kórházban jelen vannak, sok emberre van szükségük és mindegyikük futószalagon dolgozik, ez a költséghatékonyság viszont a munkájuk eredményén is jó eséllyel meglátszik.

úgy tudom, hogy maga a fotózás ingyenes, csak akkor kell fizetned, ha megfelelnek az igényeidnek a képek. ilyen felállásban érdemes lehet kipróbálni, legfeljebb ha a végeredmény nem tetszik, akkor nem vásárolsz majd belőle.

ha mindenképp fizetned kell érte, akkor próbáld meg a saját benyomásaid (úgy a fotósról, mind a mások gyerekeiről készült képekről) alapján döntsd el, hogy bízol-e bennük, vagy jobban megéri neked külön fotóst hívni, akit jobban le tudsz informálni, biztosabb lehetsz benne, hogy a végeredmény az lesz, amire számítasz.

2019. aug. 6. 08:47
 15/16 anonim ***** válasza:
En egyik gyermekemnel sem vasaroltam meg egyik csomagot sem, reszben azért, mert nem választhattam melyik képekből szeretnék, így pedig még drága is lett volna. Mindkettőnél kaptunk ugye egy ajándék képet, meg azért odahozták a csomagot is. Ahogy elnéztem, az ajándék képnek kiválogatták a legelőnytelenebbet, hogy azért vásárolt meg a csomagot. Kisfiamról sajnos alapból nem készültek előnyös képek, -gyönyörű baba volt és ma is igen jóképű, de nem túl fotogén,- de azért ajándék képnek megkaptuk azt a képet, amin bekancsalított..kislányom fotogénebb volt, róla klassz képek készültek, de azt sem vásároltuk meg, persze bepróbálkoztak a közös fotóalbummal (kisfiam ujszulott kepei +kislanyome).
2019. aug. 6. 10:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is azt hangsúlyoznám, hogy praktikus. Szülés után járni is alig bírtam, (4650 gramm, gátmetszéssel, természetesen), ott volt egy új, kis kihívás, akiről gondoskodnom kellett. Eközben 3 dédi várta otthon, hogy hírt és képeket kapjanak: nekik szuper volt a csomag. Nekünk alig maradt bármi, szétosztogattuk. A minősége jó volt, a kisbabám 2 képnél még ébren volt, utána elaludt. Van a férjemmel egy közös plüssünk, ha külföldön jártunk, mindig odatettük látványos helyekre. Vele is készült közös kép, tehát mondhatni, hogy teljesen személyre szabható.
2019. aug. 7. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!