Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez baj?

Szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés

szerintetek az nagy baj ha mar 20(majdnem 21) evesen azt erzem hogy gyereket akarok? igazabol az anyagiak is jok (lakas,kocsik,munkahelyek mind megvannak) Es en ugy erzem hogy keszen allok ra... de vajon nem gaz ilyen fiatalon mar ezen gondolkozni...Es mert van az hogy altalaban a nok hamarabb erzik magukat kesznek mint a ferfiak? a ferfiak mert felnek ettol?

van rajtam kivul mas is aki mar nagyon fiatalon akart gyereket? es ha igen hany evesen?

2019. aug. 2. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, 5 hónapos a lányom, nem érzem korainak, szeretek vele foglalkozni. Mindig fiatalon szerettem volna anyuka lenni, örülök, hogy összejött.
2019. aug. 2. 21:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Sokszor vegig zongoraztam mar magamban hogy hagyjam a dolgot es jon amikor jon de van mikor meg ugy erzem hogy most van ra az ido miert ne...az en csaladom is orulnenek neki az ove meg meg jobban... De tudom hogy a parom nem fog akarni mostansag mert o ilyen sporolos tipus o maga se tudja hogy mire de sporol.. Volt amikor tobb variaciot felvazoltam neki hogy szerintem ugy tok jol kijonnenk a penzbol..es o is belatja.. de megis valamitol fel...de nem mondja el hogy miert...a sablon szoveggel jon hogy nem all ra keszen... viszont tudom hogy kettonk kozt o jobban orulne egy pozitiv tesztnek mint en... es erre volt mar egy par pelda.. minden alkalommal megkerdezi na megjott mar es amikor mondom hogy nem mindig elmosolyogja magat de ha azt mondom hogy igen en azt latom rajta hogy letor es szomoru lesz persze probalja nem kimutatni de en latom rajta(mert jol ismerem) O azt mondja hogy ha becsuszik a gyerek annak nagyon orulne es megkerdeztem tole hogy akkor miert nem csinal o erre : mert csinalni nem akarok jobb ha magatol jon(picit elviccelve mondja)... probalom masik dolgokkal elfoglalni magam pl kocsi csere vagy uj butoroka nezek de nem nagyon veszi el a figyelmem errol.. annyi olyat olvastam mar hogy csak ugy becsuszik a baba de nekunk akkor majdnem 3 eve mert nem csuszik be? es nem vedekezunk csak megszakitja... Lehet hogyha rajta leszunk a baba ugyon akkor nagyon sokaig fog tartani meg teherbe esek? Valami taktika hogy hogy tudnam EN elfelejteni a dolgot vagy legalabb is hanyagolni? amugy meg koszonom a valaszaitokat nagyon jol esik hogy nem csak en vagyok ezzel igy :) mert engem mar maniakusnak hivnak :D
2019. aug. 5. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!