Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor adtátok bölcsibe a...

Ti mikor adtátok bölcsibe a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Áprilisban volt egy éves. Szeptembertől mehetne. Viszont lelkiis.eretfurdalásom van mert a 2 nagyobbat sem adtam be. De most jól jönne a plusz fizetés. Majdnem 1,5 éves lenne. Ti hogy viseltétek azt az időszakot? Babátok hogy viselte?
2019. júl. 26. 15:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem minden esetben és magánban sem, de örülök hogy van pozitív pelda. Idegbetegek ne dolgozzanak gyerekekkel.
2019. júl. 27. 22:27
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Menjetek el többször a bölcsiudvar mellett, álljatok meg és hallgatózzatok!

Nem értem, miért van lepontozva a 67%os, vannak olyan helyek, ahol hazudnak, nekem meg is mondták az egyiknél, el is jöttünk! A rángatás szidás nagyon gyakori szintén.

Senki sem akar erről tudomást venni, ha muszáj lett volna járnia a gyerekemnek, én sem szentelek ennek ekkora figyelmet, de én választhattam, a legjobbat kerestem sok módszerrel, és bizony sok a rossz!

Komolyan álljatok le az udvar mellett, vagy járjátok körbe babakocsival egy héten párszor az udvart, halló-látótávolságból, vagy figyeljétek egy épületből(9keres magánbölcsi valami brutál, a lakásból rá lehetett látni a belső udvarra..

2019. júl. 28. 08:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
20as vagyok. Azt elhiszem, hogy nagyvárosban megtehetik. Mi kisvárosban élünk és aki ilyen egy munkahelyen, azt fel sem veszik többet a környéken, mert mindenki tud mindent.
2019. júl. 28. 09:55
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes látni, hogy -soknak -szerin hazudnak a gondozónők, higy a gyerek jól érti magát a bölcsiben. Másik posztokban meg szidják a gondozónőt, higy miért akarja haza küldeni korán a gyereket. Nem tűnik fel az ellentét?
2019. júl. 28. 09:59
 25/25 Coffelia ***** válasza:
Ha megteheted, hogy minél fokozatosabban szoktasd be, én azt ajánlanám. Mi 19-20 hónaposan vittük a fiunkat egy hetedik kerületi, állami "időszakos gyermekfelügyeletre", ami tulajdonképpen egy klubjellegű, laza bölcsiszolgáltatás. Heti egy szülőkkel közös játszócsoport volt a beszoktatás, hetekig vittük, aztán lassan jöttünk ki, 10 percre, félórára, míg egyszer csak már észrr se vette. Idén áprilistól már 3 napot járt, és most fog oviba menni, fel se fog tűnni a különbség. Az az igazság, hogy a gyerekből kiindulva mindenkinek jobb lesz, ha bejön neki, az isteni, de ha nem érett még rá, akkor nem jó beletörni. Főleg a rendes bölcsibe, ahol nem engednek ilyen humánus fokozatosságot. Te tzdod a legjobban, hogy az ő érettsége és személyisége mit enged meg, ne érdekeljen idegenek véleménye semmilyen irányban, bízz magatokban.
2019. júl. 29. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!