Ti mikor adtátok bölcsibe a gyermeketeket?
11!
Tényleg? Helló kolléga. Nalunk nem szokás hazudni.
Akkor ezek szerint jobban választottam bölcsit, mint mások, és nem ilyen kisgyermeknevelőnk volt, mint a 11es, aki hazudik. Bővebben én erre nem akarok reagálni, mint írtam, megszoktam már, hogy elhordanak mindennek, csak egy icipicit sem érdekel. Pontosan tudom, hogy jól érezte magát a gyerekem, és ez nekem elég. Neked mit bizonygassam? Vagy bárki másnak? Mi közöd hozzá?
És tudod mit? Még csak nem is a pénz miatt mentem vissza dolgozni. Hanem magam miatt. Mekkora egy tetű anya vagyok, kinek szültem a gyereket, blablabla.
4es
2 bölcsibe járt a gyerekem, egyikben hazudtak, hogy anyuka ne stresszeljen, mert akkor mégrosszabb a gyereknek??, másikban igazat mondtak.
Tudom, mert végig hallgatóztam és kukkoltam őket az udvaron is, bent is.
2 évesen és 3 hónaposan kezdte, sokkal korábban kellett volna beadnom, nem volt sírós beszoktatás(a második helyen).
Ha valaha lesz második gyerekem, másfél és két éves kora között fog járni délelőttökre, de csak olyan helyre, ahol megbízok a gondozókban.
A sírós beszoktatásból lehet tudni, hogy a gyereked érett e, és hogy jó helyen van e.
Az a gyerek, akit foglalkoztatnak, nevettetnek, kedvesek vele, az nem
sír, hogy nem akar menni. Az a gyerek sem sír, aki már felfogja, hogy az anyja menni fog érte. A legtöbb gyerek ezt megérti és elhiszi, ha érett a közösségre.
Én remek helynek tartom ideális esetben a gyerekközösségi intézményeket, kedvesség, programok, figyelem, társak, új élmények, állandóság, rendszer, hatalmas udvar, óriás játékválaszték, alkalmazkodás változatos emberekhez és gyerekekhez.
Köszönöm a sok választ. Igazából nem halnánk éhen ha nem mennék vissza dolgozni de lenne helye a pénznek. A nagyok már ovisok a legnagyobb nagycsoportos a középső középsős lesz. Magam miatt is szeretnék visszamenni dolgozni, mert már 6 éve itthol vagyok és nem akarok besokalni. Amúgy a pici szereti a gyerekeket, azt vettem észre ha a nagyok nincsenek itthol akkor unatkozik, hiába próbálok vele játszani max 10 perc.
Amúgy meg apukának nagyon nagyon jó munkahelye volt jól keresett külföldön csak iszonyatosan sokat dolgozott mikor hazaért még akkor is alig volt velünk így dönteni kellett vagy a jó fizetés vagy egy másik családbarát munka ami persze nem fizet annyit mint az előző
Igen legyetek abban a hitben hogy az 1 éves jól érzi magát a bölcsiben és a gondozónőnek nincs kiadva!!!! hogy szépítsen (hazudjon) es a gyerekeket se rángatja meg soha egy gondozónő se,sőt nem is kiabál....főleg a ti tökéletes bölcsitekben, meg abban a párban sem ahol én dolgoztam áh dehogy. Mert az 1 éves gyerek még el mondja otthon.
Na ezért nem dolgozom már soha többet bölcsiben es a gyerekem se lesz az soha (meg a gondozók 90%nak gyereke se érdekes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!