Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden anyukanak nehez?

Minden anyukanak nehez?

Figyelt kérdés

Biztosan az idiota instagram miatt ahol minden anyuka tokeletes, csinos ruhaban szep sminkben frissen mosott hajjal kipihenve egy mosolygos babaval pozol, en most egy kocsit nullanal erzem magam. Nyilvan tudtam hogy a valosag nem olyan, mint az instan, nem vagyok hulye... de itt van a 2 honapos kisbabam, nagyon valotozo h epp milyen a napunk/ejszakank. Vagy alszik az etetesek kozott, vagy felebred es uvolt v csak siman ebren van es nyuglodik. Probalok nem melegitoben zsiros hajjal lenni egesz nap, de eleg nehezemre esik osszekapni magam, van higy este veszem eszre hogy meg nem is ettem semmit. Arrol nem is beszelve, hogy mindig azon filozni hogy eppen minden rendben van e gyerekkel, miert hig a kaki, miert hanyta ki a tapszert, miert hideg a keze, miert jelzett be a rohadvanyos legzesfigyelo....... nem vagyok paramami es tudtam hogy kemeny menet lesz ez a gyerekprojekt, csak kozben meg olyan fusztralo, hogy nem ezt latja az ember masoknal se a kozosseg median es hat basszus senki nem mesel eloben se arrol hogy 2 oratvaludt ossz vissz. Kozben meg persze nem akarom elrontani se a gyereket, fel vegyem ha sir, ne vegyem, meddig hagyjam sirni...

Kicsit ki vagyok... pedig allitolag lesz ez meg nehezebb is...

2019. júl. 26. 10:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Babysense, nem lehet erzekenyseget allitani 😕 20 mp legzeskimaradas az alap rajta
2019. júl. 26. 20:25
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Lehet nem lesz megnyerő a válaszom, de nem, nem ilyen nehéz, csak bele kell jönni. Első babánkkal 2 hónapos koráig olyan voltam, mint egy holtkóros, mert vagy hajnali 4-ig vagy hajnali 4-től ordított. Zsíros haj, melegítő, alig éltem, aztán összekaptam magam. Sose volt segítségem és lassan belejöttem mindenbe. Már 2 gyerekünk van. Egy 2.5 éves és egy 11 hónapos - koraszülött. A lakás rendben, mosok, főzök takarítok. Februárban életmódot váltottam, mert sokat híztam a két terhesség alatt és szörnyű volt a testem. Heti 5-ször tornázom és futok. Járok a gyerekekkel kozmetikushoz, dolgozni. Fodrász az egyedüli, ahova nem viszem őket. Nem vagyok szupermami, nincs babysitterem. Rá kell jönni, hogy ki hogyan tudja a dolgokat hatékonyan, időtakarékosan megoldani! Bele fogsz jönni Te is, meglátod! Én már vállalnám a harmadik babát is.
2019. júl. 27. 05:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy éves korától könnyebb. Na nem könnyű, csak könnyebb. Addig túlélésre játszottam szinte minden nap.

Reggel van kb. 2 órám, mindenre. Addig amíg teljesen magához nem tér. Aztán beindul és nincs megállás. De ugye ebben az is benne van, hogy őt rendezem, pelus-öltözés-reggeli.

Délben alszik ugyan 2 órát, de olyankor eszek én aznap először, hangos dolgot nem tudok csinálni, szóval eszek, megpihenek, hajtogatok vagy valami csendes házimunkát próbálok csinálni. Ébredéstől estig megint csak ő van. Ja és 2 éves de minden éjjel minimum 3-5 ébredés van, szóval mióta megszületett én még éjszakát nem aludtam végig.

Nem vagyok tip-top. A lakás sem patent. Igyekszem megtenni mindent amit tudok. De bizony van, hogy szőrös a lábam, hogy délig hálóingben vagyok, hogy van 3 adag kimosott de elpakolatlan ruha a kanapén.

Nem nézek instát, nem érdekelnek a celeb anyukák.

Vannak nehezebb és könnyebb időszakok.

Nyugi, nem vagy egyedül 😊

2019. júl. 27. 09:10
 14/15 anonim ***** válasza:
7 vagyok! Nem túlzok volt hogy épp csak újra bekapcsoltam leültem az ágyra és már riasztott. Számtalanszor volt hogy rajta volt a kezem, éreztem hogy lélegzik mégis riasztott. És mindig akkor mikor békésen aludt. Rettegtem az éjszakáktól, nem attól féltem, hogy a baba nem vesz levegőt, hanem pusztán attól hányszor fog felébreszteni az a s..r. Persze amikor nehezen aludt és a hasfájástól haladt előre, akkor érzékelte. Olyan 3-3,2 kg körül szűnt meg a folytonos riasztás.
2019. júl. 27. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es vagyok! Valóban nem lett népszerű a válaszom. De örülök, hogy kilógok a sorból:)! Segíteni akartam, de úgy látom jobb “szenvedni”:).
2019. júl. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!