Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esett le a babád valahonnan...

Esett le a babád valahonnan 1.5 éves kora alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen honnan, mennyi idősen? Lett valami gond? Pár hete is leesett a babám az ágyról és azóta olyan rosszul érzem magam. Megkérdeztem tesóm, barátnőm, sógornőm, mind 2 gyerekesek és a szememben szuper anyák és mind azt mondták meglepődésemre, hogy többször is leesett nekik a baba innen onnan. Akkor ilyen előfordul? :(
2019. júl. 23. 21:18
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
NEM(mondtam el az asszonynak)!
2019. júl. 23. 21:22
 2/37 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Többször előfordult. Elkezdett forogni. Köztünk alszik a férjem elment dolgozni és arra ébredtem, hogy leesett. Hiába raktam ki párnával. Úgyhogy fogtam kivágtam az ágyat és matrac van azóta. Persze nem voltak jók a leesésgátlók egy régebbi típusú franciaágy volt
2019. júl. 23. 21:25
 3/37 anonim ***** válasza:
74%

A fiam még nem töltötte be az 1,5 évet,de már egyedül mászik fel,és le az ágyról.

Amúgy esett már el,ilyenkor szerencsére az ijedtségen kívül más nem történik.

Sokszor fel sem veszi,mert próbáltuk úgy nevelni,hogy ne sírjon az ijedtségtől.

2019. júl. 23. 21:27
 4/37 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer ágyról, egyszer meg kanapén szórakozott és mire oda nyúltam bumm, lent volt.Utóbbinál lett puklija.Előfordul.
2019. júl. 23. 21:28
 5/37 anonim ***** válasza:
74%
3-4 alkalommal előfordult, de én nem vagyok szuperanyu. Forgott, mászott, vándorolt az ágyunkon, míg én aludtam mellette. Először talán 9 hónaposan. Lett egy pici piros folt a fején, de semmi súlyos. Akkorát csak egyszer esett, hogy orvoshoz vigyük, akkor sem volt baja
2019. júl. 23. 21:29
 6/37 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Elkezdett kimaszni a kiságybol, de nagy volt a lendület és kipottyant. Ekkor szedtünk ki 1 rácsot, ha felkel reggel, ki tudjon jönni. Meg még egy csomó esése volt, felmaszott az ágyra, leborult, meg már a jo részére nem emlékszem. De a mai napig ilyen kis esös borulós szeleburdi.
2019. júl. 23. 21:33
 7/37 anonim ***** válasza:
18%
0-ra leszek pontozva, de nem èrdekel. Soha nem esett le sehonnan. Nem vagyok extra aggòdòs, egyszerűen nekem alap volt, hogy ez nem törtènhet meg, ùgy mint ahogy màs dolgok is pl gyògyszert nem hagyunk elől, nekem ez ugyanaz volt. Ezèrt nem szoktattuk rà az együtt alvàsra, mikor elkezdett forogni mèg elfordulni sem fordul el, ha az àgyon volt. Nekem ez nem fèr bele. Annyira kicsik ès vèdtelenek, nekem ez felelőtlensèg, ès megdöbbentő ès elkeserìtő hogy ennyi helyen előfordul.
2019. júl. 23. 21:41
 8/37 anonim ***** válasza:
89%

7-es ez egyáltalán nem úgy történik meg, mint ahogyan elképzeled!

Igen, esett le, ugrált a kanapén és leesett, többször is, volt, hogy úgy forogta le magát, hogy fél méterre voltam tőle, egy kanapé kb. 40 cm magas, semmi baja nem lesz tőle egy gyereknek, maximum egy idő után megjegyzi, hogy vigyázzon magára.

2019. júl. 23. 21:50
 9/37 anonim ***** válasza:
83%
Hajaj, és még mennyit fog esni-kelni, megsérülni. Évekig több volt a folt a fiamon, mint az ép felület! :D Lehetek akárhogy is mellette, ezen nem segített. Mire elfordítottam a kulcsot a zárban, már nekiment a falnak, meg ilyenek. :D Semmi baja sem lett a foltokon túl. Jobb, ha megszokod a gondolatot!
2019. júl. 23. 21:54
 10/37 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 2* még kicsi volt. Kanapéról ágyról.

Másfél évesen meg chilit kent a szemébe, akkor ügyeletre mentünk mert magán kívül ordított és nem tudtuk nyugtatni sehogy.

2019. júl. 23. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!