Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ellenzik a védőnők ezt?

Miért ellenzik a védőnők ezt?

Figyelt kérdés
Ha a baba cicin alszik el, vagy ha ringatjuk elalvas előtt. Nekem azt mondta az enyém, hogy aludjon el maga, saját ágyban. Nekem van, hogy elalszik, ha mellette fekszem, de sokszor ringató és kB 10 perc és kidol. Most ez ennyire rossz? Amikor nyűgös, akkor sír, nyivakol.. Esélytelen, hogy mellé fekudve elaludjon, mert keserves sírás a megy át.. Sőt, mikor ringat a altató és leulok vele, míg csak pulled elkezdi a lábát lobalni, meg kinyomni magát, nem tetszik neki. Mikor újra felallokabba hagyja. Hozzá teszem, állandóan leulok vele, ha pilled, hátha leszokik a ringatasrol, mert eredetileg ellazitonak szántam ringatás alvás előtt. Tok összevissza van ez. Hogy kellene, hogy a Baba érezze, hogy ott vagyok és nemhagyom magára? Csak ez van a fejemben...
2019. júl. 10. 20:47
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Jaj, nem gondoltam, hogy ez lesz a kérdésembol. Azt viszont kiragadnam, hogy elalszik a nagyja és apukája ölében is. Ahhoz, hogy atlassatok mi vezetett nekünk ide, regényt kéne írnom, de már az sajnos úgy sincs. De pl ma nem ringattam. Sírt, nyugodott mellettem. Sokan sok felét mondanak, de igen, én pl azért félek, mert nagyon sokszor hallottam, ha nem reagálunk a csecsemő sirasara egy idő után nem jelez, bizalom nem épül. Én ezt a gorcsossegem miatt túl oarazom, ezért, hogy megnyugodjon ringató, el is alszik tőle hamar, ha előtte lenyugtatom a felporgesbol. Próbálom mi lehetne a jó, de elveszek az információk tengerében. Mint látom, nálatok is máshogy mennek a dolgok, véleményetek is más. Mindenképpen a babámnak szeretnék jót. A 2. Babanal remélem jobban fog menni. Köszi mindenkinek a válaszát!
2019. júl. 11. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!