3 hetes csecsemőnél normális?
Este 9 és hajnali 5-6 között megetetem és el is alszik 3-4 órákra a saját szobájában, a saját ágyában. Hajnaltól estig viszont soha nem tud 15-30 percnél többet aludni, sírni kezd, nyüszög. Kivéve ha ringatjuk, magunkra kötjük vagy babakocsizunk.
Magyarul hajnali 6tól este 9ig FOLYAMATOSAN kézben kellene lennie. Ez normális? Egy ebédet se tudok megfőzni, semmit a világon nem lehet tőle csinálni.
11 A harmadik gyerek ebben a korban már 120-130-at evett.
És ugyan olyan ütemben hízott mint a tiéd. Ezért is szóltam.. Az igazán jól lakott csecsemő, az elájul szinte ha tele van a pocakja. Nem mindig de az esetek nagyon nagy többségébe igen. Utána büfi, és alszik mint a bunda.
11
Az enyém is így hízott
Elmúlik
Kösd magadra
Kb 2 hét és jobb lesz
Nem unatkozó anyuka vagyok, de aki soha nem hordozta a babáját, az ne okoskodjon már a témában, mikor gőze sincs az egészről. Vannak babák, akik nagyon igénylik piciként az édesanyjuk közelségét. Én 3 hetes korától hordoztam a kisfiam emiatt, 6 hetesen kezdtem a játszószőnyegre szoktatni, hogy ott is ellegyen egy ideig és fokozatosan egyre kevesebbet hordoztam. 4-5 hónaposan már jókat aludt az ágyban nappal is. És nem majom a gyermekem.
Kérdező: tedd fel a kérdésedet az édesanyák szakértői csoportban facebookon és szakmai választ kapsz.
Ez esetben pszichológus. Komolyan! Rohadtul nem a te hibád.
Ha gondolod írj rám nyugodtan, hátha jót tenne egy kis beszélgetés :)
Újszülött babáknál minden fajta alvás probléma normalis
Alkalmazkodnia kell a kulvilaghoz
Meg azt sem tudja mikor van éjszaka és nappal
Kérdező az én fiam 3honaposan 80-90 milit evett de még akkoris napi 8-9 alkalommal evett
Mikor állítólag olyankor már a 6x elég nekik de ő nem bírt egyszerre többet enni
4honaposan kezdett 7x enni 110milit
Aztan 6hos koráig így maradt (néha 130mili) azóta 140-180az adag és 8hka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!