Coffea tosta segíthet? 5.5 hónapos kisfiam minden hajnalban 3-4 között felébred és vadul játszani kezd. Védőnő ajánlotta a Coffeat, segített valakinek?
Még később nem szeretném fürdeni,így is mindennap féléjfélre kerülök ágyba,mire elalszik, vacsizok én is, fürdés,fertőtlenítés,stb.es 4 kor már kel.Megprobalom jobban lefarasztani délután.A babakocsiban már nem fekszik,félig ülve nezegelodik kifelé, közben csörgőzik, egyedül a délelőtt az,amikor nagyon nyűgös,ha nem tud aludni,akkor begőzöl :)
Csak sötétben,csendben tud aludni,felebred mindenre sajnos elég hamar.
A játékokat vedd ki, és legyen csönd meg sötét. Ha éhes, persze etesd meg, de sok baba csak cuclizni akar a visszaalváshoz és közelséget, ellenőrizni, ő hol van és te meg vagy-e. Szerintem is jó lehet egy délelőtti babakocsizás vagy egy ebéd utáni is belefér, ha jól olvasom, de a délutáni alvás után meg hadd tornázzon csak. Nem tartom soknak egyébként, amennyit napközben alszik, sőt. Homeopátiában nem hiszek, de ártani biztos nem fog. Citromfű teával lehet még próbálkozni, akár úgy is, hogy te iszod.
Az én kisebbik gyerekem még még most négy évesen is kel hajnalban, nem éhes vagy szomjas és persze már régen nem szopik. A másik meg már 3 hósan este héttől reggel hétig aludt. Pedig igyekeztem mindent ugyanúgy csinálni, de az ember hozott anyagból dolgozik :)
Kísérleteztünk kicsit. Tegnapelőtt: délután nem hagytuk aludni.Jatszottunk vele,babakocsi is delelőtt volt.Este 7 körül már nagyon nyűgös volt, fél 8 kor furdettuk, utána már csukott szemmel félig beajulva evett.Oh, mindjárt elalszik!Aha,este 10 így 3* ébredt fel.Aztan felkelt a szokásos fel4 kor.Minden játékot kiszedtem, kivéve a szundimacit.Hallom a szobából hogy hempereg, veri a lábával a rácsot.Kapott kicsit tobb tapszert.Aztan hasra fordulva megkezdte a mászás gyakorlást... Másfél órámba telt vissaaltatni,utána 6-8ig még aludt.
A tegnapi nap reggel 8 kor indult.Nem aludt délelőtt,csak negyed órát bobiskolt a kocsiban amíg mentünk a nagymamàhoz. Egész nap mászó-fordulo gyakorlatozott a jarokaban.Osszesen aludt 1,5 órát egész nap, de ilyen negyed órás idotartamokban.. Hazafelé már aludt a kocsiban 8 kor.Vacsoraztunk mi szülők,utána felebresztettuk, fürdés,esti tejci. Betettem a kisagyba,10 perc forgolodas után elaludt. Hajnali 4 kor felriadt,cumika kiesett.Visszaraktam,aludt tovább.Fel 7 kor kelt ma reggel,reggeli után vidáman játszik... És nem kellett a kaja éjjel.Tul sokat alszik nappal!!!
Sokat alszik nappal??? Ettől az 5 éves gyerekem többet alszik délután.
Nagyon rendszertelen a napotok. Egyik nap így, másik nap úgy. Találd ki aztán ahhoz ragaszkodj.
Szerintem is rendszertelenek a napjaitok, többek közt ez is lehet a probléma.
Miért nem eteted meg éjszaka rendesen?
Ha alszik miért ébreszted fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!