Meddig fog még éjszaka/hajnalban kelni? Mit tehetnék még?
Ha csak cicit kér akkor hagyd. Én nem szoktatnàm le róla. Főleg,hogy fogzik.
Nàlunk is ez van. 8hónapos,màr csak 1x kelt éjjel kb 4 hónapos koràtól. Most minden fognàl van hogy 2 órànként vagy hamarabb ébred. De kb félperc cici utàn alszik is vissza. Inkàbb megnyugtatja magàt,mint eszik.
Ha elmúlik a fogzàs,akkor hidd el vissza àll. Ha meg nem, akkor próbàlkozzatok. De akkor ha nem fàj semmilye, apa is meg fogja tudni nyugtatni.
Szia! Az én lányom is ilyen volt. Ennyi idősen 1.5-2 órát volt fenn éjjel. Közénk vettem ilyenkor, ott aludt vissza, de akkor is sokára. Aztán egyszer csak elhagyta. Igaz, teljesen közénk szokott. Most kapott új ágyikót, sokat már hajnal 4-5-ig ott alszik, máskor pedig hamarabb felkel,közénk veszem és ott visszaalszik. Nem hagytam sírni. Azt érezte volt, hogy cserben hagyom...én neked sem javaslom, de ez az én véleményem! Nekünk simán belefért, hogy kb. egy évig teljesen köztünk aludt. Januárban lesz 2 és fél éves. Rengeteget éjszakáztam egy éves koráig, és harcoltam, hogy a kiságyában aludjon. Akármit csináltam, nem volt hajlandó huzamosabb ideig ott aludni. Egy éves korától aludt köztünk, és elmaradtak az éjszakai ébredések.
Most ő kérte, hogy az új kiságyában akar aludni, és úgy látom, menni is fog a dolog hosszú távon. És őszintén megmondom, nekem az első néhány éjjel annyira hiányzott, hogy nem alszik köztünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!