Coffea tosta segíthet? 5.5 hónapos kisfiam minden hajnalban 3-4 között felébred és vadul játszani kezd. Védőnő ajánlotta a Coffeat, segített valakinek?
Szintén 5,5 hós anyukája.
Nem is értem alig 6 hósan miért ne lehetne éhes éjjel...
A játékokat mindenképp vedd ki az ágyból, semmi szükség rá,az ágy alvásra való. Nálunk csak az alvókája van bent és az ágyban nappal sem játszik.
Szerintem adj neki teljes adag tápszert, lehet nem lakik jól és azért nyugtalan.
Szerintem meg később kéne fürdetned, vacsoráztatni,ha már ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy ne kelljen éjjel.
Délelőtt nyugodtan állhat egyet 10 körül, délben legyen ebéd, mint ahogy a felnőtteknél és ahogy majd oviban, bölcsiben is lesz. Aztán aludjon egy nagyobbat. És aztán kéne hosszabban fent lennie, hogy kifáradjon.
5,5 hónapos csak, ezt azért tartsd szem előtt.
4es vagyok,szerintem azért is lehet szenvedős az altatás, mert nincs lefáradva. Azt írod 5-6 között alszik fél órát. Majd még babakocsiztok is még egy órát. Még mózes? Mert ott is ugye csak fekszik és pihenget.
Nálunk napközben kb. 1 hónapos korától csak 3x30 percet alszik, ami pont mostanában lecsökkent 2x30 percre. A 2. 30 perc 2-3 körül van, utána játék, etetés játék és mindig percre pontosan 18:45kor megy fürdeni, etetés és 19:15kor alszik. A fürdetési altatási időben nincs variálás, se mikor nagyiknál alszunk, vagy máshova utaztunk. El is alszik 2 perc alatt, mert ki van fáradva és be is van állva a pontos elalvási idő.
Ha felkel 5-6 között délután játsz vele sokat, fáraszd le, ha lehet vidd babakocsizni délelőtt vagy a déli alvás után (Mondjuk ha már nem lesz ilyen meleg).
Három gyerekem van,kicsit mosolyogva olvasom a válaszokat.Mindenki jó tippeket ír,csak annyi a gond,hogy minden gyerek más.5,5 hónaposan mèg nagyon kicsi,annyit tudsz tenni,hogy kiküszöbölöd a lehetsèges okokat pl èhség,de okozhat nyugtalanságot a fogzás vagy mozgásfejlődès is,ami ellen nem tudsz tenni.De hidd el nem fog örökké tartani.
Amelyik válaszoló azt írta,hogy sokat alszik napközben.A legidősebb fiam nekem is fél óràkat aludt napközben,az èjszakat vègigaludta.A kislányom napközben nagyobbakat aludt nappal,èjjel hol jól aludt,hol nem.A kicsi fiam meg egy mormota.Persze napirend kell,ès van is,de teljesen nem tudod te alakítani a dolgokat.Egy álmos csecsemőt nem tudsz èbren tartani ès nincs is értelme.
Egy biztos:idővel el fogja hagyni az èjszakai játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!