Van annak valami valóságalapja, hogyha mellettem alszik babaöbölben gyermekem, többet ébred hajnalban szopizni?
hát azt nem tudom másnál hogy van, de én például nem tudok a babámmal aludni. Míg kicsi volt, egy szobában aludtunk. ő mellettem a kiságyban, én a nagyágyban, szoptattam 23.00-kor, 01.00kor, azátn 03.00kor már magam mellé vettem mert nagyon fáradt voltam. De a helyzet nem javult, hétről hétre többször kelt. A tejtermelés érdekében keltem vele, nem tettem a helyzet ellen. Aztán kb. 3 hónapos korában úgy döntöttem, hogy akkor is kiköltözök a férjemhez ha a fene fenét eszik. Már aznap éjjel nem kelt fel, "csak" kétszer...aztán már csak egyszer...és volt pár átaludt éjszaka is.
Most 5 hónapos. Most megint sokat alszom vele, mert most megint óránként, két óránként kéri a cicit, mert nem elég szerintem már neki a tejem...de most is úgy csinálom, hogy éjfélig hajnalig 1-2 ig nem költözök be, és akkor addig "csak" 2-3 alkalommal ébred, onnantól hogy hajnalba mellé fekszek, gyakorlatilag reggelig szopizik...nagyon fárasztó.
Kedves 3.kommentelő!
Minden tiszteletem a tiéd,4 gyerek,nem semmi!Ti,többgyerekes anyukák érdemelnétek kitüntetést!!!Úristen!
Nekem nemrég abban a 2 órában amit aludtam,volt egy rémálmom:kiderült megint terhes vagyok.Rendesen kétségbe voltam esve,hogy most mi a túrót fogok,fogunk csinálni...még levert a víz!Gondolhatjátok akkor ezt az egyet is hogyan éltem,élem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!