Tényleg nem alszanak el a gyerekek a bölcsi/óvoda előtti időszakban este 10-11 előtt?
Figyelt kérdés
A védőnő tapasztalata szerint a gyerekek addig nem alszanak el 10-11-nél korábban, amíg nem járnak bölcsibe vagy oviba, mert nem kell olyan korán kelni reggel. Én próbáltam előrébb hozni a kelést, de akkor sem lehetett korábban letenni aludni, általában 10-kor elalszik de most még mindig ébren van, 7 hónapos. Neked mi a tapasztalatod?2018. márc. 31. 23:47
11/18 anonim válasza:
6 hetes korától átalussza az éjszakát, 8-kor fekszik, 7-kor kel. Ha a fogzás bekavar, akkor van, h 10 körül még felkel, sírdogál, de ő mindig is korán kelő és fekvő volt. (Sajnos, mert én meg bagoly típus vagyok.)
12/18 anonim válasza:
Azért nem alszanak el, mert a szülő hagyja. Mi gyerekkorunkban nyolckor mentünk azt ágyba. A lányom is.
13/18 anonim válasza:
7honapos lesz a babank. Minden nap 19.45kor alszik. Ez a max... És reggel 7-8 között kel fel. (meg hajnalban enni, de alszik is vissza) Én nagyon remélem, hogy nem kell majd nyáron itthin ülnöm minden este, de ha mégis, úgy jártam. :) ebben van jó, van rossz is.. De semmiképp nem igaz az az állítás ránk, amit írtál.
14/18 anonim válasza:
Az én gyerekeim is 10-12 korul aludtak el,amíg benn alvósak voltak,dolgoztam,másképp nem tudtam megoldani. Délután nekik az alvás 1-3-ig volt,eléggé kipihenték magukat ahhoz,hogy akár éjfélig is fenn legyenek. Reggel persze sírósan ment az ébredés :)
15/18 anonim válasza:
Mindig is kidőlt télen 7:30ra a gyerekem, nyáron 8:30ra.. reggel olyan félnyolcig, esetleg 7ig alszik.
Nem zavart be a bölcsi, csak a napközbeni alvása rövidült két és fél óráról 1 órára.
16/18 anonim válasza:
A lányom 7 hónapos, 2 hónapos kora óta legkésőbb fél kilencig van fent, reggel hét körül magától ébred.
17/18 anonim válasza:
A 2 éves kisfiam ideális esetben 8 körül felkel (olykor h7-7-kor), dél körül alszik, ha 2-f3 körül felébred, akkor este 9-kor már alszik.
18/18 anonim válasza:
13as vagyok. Nem tudom a sok begyoposodott agyú pina miért pontozott nullára. Ránk nem igaz.. Nektek ez fáj? :) sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!