Főleg óvónénik véleményére, tapasztalatára lennék kíváncsi. Milyen beszoktatási módszereket használnak kiscsoportosoknál?
Felénk a sírni hagyás a divat.
Más beszoko gyermekének én tereltem el a figyelmét egy mesés labdára (mint beszoktato anya) a gondozók meg meglepődtek, hogy jé, csend van. (Minden áldott nap hagyták bőgni magában a kicsit..)
különböző óvónénik-különböző módszerre esküsznek.van amelyik kibirja az első két három hetet-csöpög a viz mindenükből-és beszoktatják a kicsiket,valahol folyamatosan történik.valahol engedik a szülőket bemenni,valahol inkább maguk próbálják megoldani a helyzetet.
én az arany középutat képviselem.mivel minden gyerek különbőz-máshonnan érkezik,megnézem,kinél mi válik be.van,amikor nem tesz jót,ha az anyuka-húzza,halasztja az elválást,ott inkább én veszem át a kicsit,de általában a folyamatos beszoktatás válik be ,első nap 1-2 órát,majd emelve a bent töltött órák számát.ha irsz a gyermekedről néhány sort,talán könnyebben tudok segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!