Mikortól lehet egy babának megtanítani az önálló elalvást és hogyan?
Ez remélem csak vicc.
Ha meg lehetne tanítani nekik, akkor szerinted lennének olyan szülők, akik még úgy sem alszanak át egyetlen éjszakát sem, hogy már 4-5 éves a gyerekük?
A 4,5 éves kisfiam a mai napig egyszer sem aludt el magától. A lassan 3 éves kislányom kb. 3 hónapja igényli szintén a melléfekvést. Szval nincs olyan, hogy ideje lenne magától elaludni. Pontosabban egyesek szerint biztosan van, ők szerintem nem megtanítják, hanem idomítják a gyerekeiket.
Az én gyerekeim igényelnek engem elalváskor, és meg kell mondjam, nagyon örülök is neki, ugyanis az egész napos ovi, bölcsi, munka, napi 8-9 órás távollét után a közös alvás, altatás, összebújás, meseolvasás, egy pici sustorgás a sötétben a nap fénypontja. Már csak pár év, és a szobájukba is csak kopogás után léphetek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!