A felvesz letesz modszert egy het alatt lehet megtanitani?
Nekem úgy sikerült, hogy amikor dörzsölte a szemét, fáradt volt, betettem a kiságyba egy olyan játékkal amivel nem tud kárt tenni magában és amíg azzal pepecselt, el is aludt. De a szem dörzsölés az már adta magát hogy hamarosan elalszik.
Igazából nem kellett külön tanítani rá, hanem szokássá vált ahogy egyre többször csináltam. Elég hamar sikerült NEKÜNK.
És utánad is “szól”, sír hogy ne hagyd ott?
Mai napig van ilyen nálunk is, de ha sírni is kezd, 2 perc múlva alszik.
Hát nem tudom.. Lehet mások okosabbak lesznek nálam :/
4 hónaposan ringatástól átszoktattam popópaskolásra letesz-felvesz módszerrel. Simán ment 2 nap alatt.
7 hónaposan mivel legalul volt a kiságy, nagyon kényelmetlen volt már hajonli 20-30 percet így le akartam szoktatni róla. Leültem mellé de felállt, a hangjával vagy lábával játszott, mindegy volt csak aludni ne kelljen. Próbáltam kijönni, akkor meg ordított utánam. Belentem megnyugtattam kijöttem akár 100x is és nem emlékszem meddig próbálkoztam, de volt mikor alvás is elmaradt emiatt. Feladtam. Majd 16 hónapos korban sikerült leszoktatni erről, mikor könnyebben elaludt már. Eleinte a 10 perces elalvási időből lett 40, de csak vagy 3 napig. Azóta nincs gond.
EGYSZER próbáltam...szerintem tegye le meg vegye fel magát aki kitalálta. Most bohóc, használati tárgy vagy érző lény az a gyerek?
Tudod mennyire kevés az az idő, amig ennyire igényel Téged? Brutál hamar megnő. Én tartottam, ameddig kellett. Azért szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!