Ti napközben felkeltitek az újszülött babátokat enni?
Este nem szoktam kelteni, megvárom míg ő jelez. Akkor szokott 4-5órát is aludni, viszont a kórházban és a védőnő is azt mondta, h fel kell kelteni napközben, ne hadjam 3-4óránál tovább aludni. Arra gondoltam, h ha hagynám aludni nappal annyit amennyit igényel akkor az éjszakai alvása még jobban kitolódik, nem? 17:00-19:00 között szokott fürcsi lenni és utána eszik, akkor alszik egy félórát és kipattan a szeme. Kb 20:00-22:00ig fent szokott lenni.
3200 vele jöttünk el a kórházból most kicsivel több mint 3500g.
2hetes és csak anya tejet kap.
Én sem ébresztettem. Szépen meg is tanult aludni, nem pedig nyűglődött azért, mert sosem volt hagyva hogy a szervezete végig pihenje az alvás fázisokat. Volt hogy napközben 5 órát is aludt!
Aztán két hónapos korára végig aludta az éjszakát.
Igen keltettem, mert indokolt volt. Kis súlyú, sárga, aluszékony. Pár hét alatt megerősödött és akkor már nem kellett.
Neked mivel indokolták a kórházban?
Mert ha VAN rá ok, akkor hülye lennél nem követni az orvosi utasítást.
A csecsemős nővérek mondták plusz a védőnő amikor meglátogatott a kórházban , h keltsem napközben, mert nehogy kiszáradjon.
Mással nem lett indokolva, probléma nem volt a picikém állapotával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!