Felkeltitek napközben 3óránként az újszülött babát?
Figyelt kérdés
és éjszaka?1hetes a kislányom
2013. júl. 31. 15:55
1/10 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem,hogy etetés miatt
2013. júl. 31. 15:56
2/10 anonim válasza:
Nem, hacsak nem aluszékony a sárgaság miatt.
2013. júl. 31. 16:05
3/10 anonim válasza:
dehogy keltettem fel...felébredt ő ha éhes volt....igény szerint szoptass....ne óra szerint
2013. júl. 31. 16:05
4/10 anonim válasza:
Én nem ébresztettem. Max 4 órát aludt egyben. Most 5 hetes.
Ha pl besárgul képes aludni 5-6 órákat, azt azért egy hetesen nem szerettem volna, akkor biztos felkeltettem volna.
2013. júl. 31. 16:07
5/10 anonim válasza:
Szia.
Nem keltettem fel. Ha éhes úgyis jelzi. Volt, hogy két evés közt 2 és fél óra telt el, volt hogy 4. Bár én a kórházban sem keltegettem, tudta ő, hogy mikor kell ennie. Éjjel meg pláne nem keltettem fel, nekem sem volt mindegy, hogy mennyit alszok.
2013. júl. 31. 16:07
6/10 anonim válasza:
16:07-es vagyok.
Azt kifelejtettem, hogy majdnem 9 hónapos a lányom, sajnos 2 hónapos kora óta tápszeres, de nem attól, hogy nem keltettem fel, és 1-3 hós kora közt csak egyszer kelt éjjel, azóta pedig átalussza az éjszakát. Sárgasággal pedig nem volt gond, a kórházban sem, minimálisan persze ő is besárgult mint minden újszülött, de nem kellett berakni a fény alá.
2013. júl. 31. 16:11
7/10 anonim válasza:
Éjjel semmiképp, nappal is csak akkor, ha besárgult, ha koraszülött vagy ha 2,5 kg alatti súllyal vitted haza.
2013. júl. 31. 16:14
8/10 anonim válasza:
igen nappal igen éjjel nem
ha sárgaság van 2-3 oránként kelteném
2013. júl. 31. 16:39
9/10 anonim válasza:
Nekem az igény szerinti szoptatást szorgalmazó védőnőm azt mondta, hogy az újszülöttet azért nappal ébresszem fel 3 óra alvás után. Éjjel nem kellett. Talán kétszer fordult elő, hogy ébresztettem, de nem volt nagy a siker, nem szopott, fel sem bírt igazán ébredni jó ideig.
2013. júl. 31. 19:11
10/10 anonim válasza:
Nem keltettem soha. Felébred ha éhes. Még akkor is felébredt amikor még sárga volt. Tudja Ő h mi kell neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!