Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen ételeket, zöldségeket,...

Milyen ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket innivalókat ne fogyasszak, hogy az újszülött kisbabám ne legyen hasfájós?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Tejet és tejterméket. A puffasztó zöldségeket.

Aztán ha úgy látod, hogy jól van, egyesével kísérletezhetsz.

2013. jún. 28. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezt ki kell tapasztalni,a lányomnak csak az uborkától fájt a pocija.A fiamnál bármit ehettem.
2013. jún. 28. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszod!

Konkrétan a joghurtot és a tejfölt is kerülnöm kell?

Saláta?Burgonya?

2013. jún. 28. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen gyermekfüggő! Az én babámnak attól is fájt a hasa ha csak sonkás szendvicset ettem! Kapta a Colief-ot aztán minden baja elmúlt, akkor volt 6 hetes. Egyébként én ettem salátát is, nem volt tőle baja.

Nekem azt mondták, hogy a citrusféléket kerülni kell mindenképpen, puffasztó zöldségéket, paprikát is!!! Én mindenfaja(meggy, barack) gyümölcsléből csak napi fél litert ihattam meg hasfájás nélkül.

Egyébként a tejtől, sajttól nem volt baja, de abból napi max fél liternyi mennyiséget engedtek.

Remélem segítettem, ha kérdésed lenne szívesen válaszolok!

11 hetes baba anyukája 8-)

2013. jún. 30. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!