Hogyan altassam el napközben?
Figyelt kérdés
7 hetes a babám, az éjszakai alvás úgy ahogy, de rendben van, kisagyban alszik 1-szer kel ejszaka, 1 óra után visszaalszik a mellkasomon.
Napközben van inkább a probléma, mert akkor is csak mellkason vagy kézben hajlandó aludni es ahogy beteszem a helyére fel ora mulv ébred. Próbáltam simogatni, beszélni hozza, de csak felhergeli magát es sír. Hiába rakom be félálomban, nem tud magától elaludni.
Így napközben 2-3 órákat fekszem vele és nem tudok semmit csinalni ha egyedül vagyok....
Mit javasoltok, mit tehetnèk? Vagy ez majd konnyebb lesz ha kicsit nagyobb lesz?
2017. szept. 5. 09:56
21/21 anonim válasza:
18-as vagyok, nagyon sokat hordoztam a gyerekem, gyonyoruen eljatszik egyedul, mindig hagytam kibontakozni, figyeltem a jelzeseit, ahogy felult, szepen eljatszott. A hordozas nagyon jo hatassal van az idegrendszerre, mozgasfejlodesere is, a mozgatassal, testkozellel a legjobbat teszed a babaddal, amit lehet, a magadon altatast pedig szuperul csinalod, az agyfejlodes szempontjabol ez nagyon jot tesz, az elso hetekben kulonosen. A testkontaktussal egyebkent a legzeset, keringeset, testhomersekletet is szabalyozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!