Hogyan altassam el 8 hónapos babámat napközben?
Eddig ölemben elaludt és vittem a kiságyába. Most már majdnem felül, így az ölem szóba sem jöhet neki. A babakocsi is működött, míg el nem kezdett kinézegetni belőle - hiába tologattam. Cicin nem alszik el. Otthagyós-síróst próbáltam - én nem bírom. Hiába figyelem, mikor álmos, ha leteszem, felébred és ordít. (Pedig pár hetes korában bejött a suttogós dolog.)
Nektek is bevált tanácsot kérnék, mert a könyvekből elegem van.
köszi a tanácsot.De sajnos nálunk az sem működik: vagy játszik - 10% - vagy nyöszörög ott és sírdogál - 90%.
Még soha, egyszer sem "dőlt ki" magától. Kivéve tegnap, amikor 1,5 órán át altattam a "lerakós-bemenős-megnyugtatós-kimenős - majd újra" módszerrel.
szerintem épp itt az ideje, hogy megtanítsd egyedül elaludni! egyébként se úszod meg, jobb előbb...
szóval kiságyba be, te meg ott állsz, vagy ülsz mellette de meg nem szólalsz :) ha sír kiveszed, megdajkálod egy kicsit majd vissza az ágyban. első 3 nap rémálom, de aztán le van tudva :)
vagy a másik módszer, hogy a nagy ágyba mellé fekszel és úgy csinálsz mint aki alszik. talán a cicizés miatt ez jobb lenne nektek. karold át finoman, hogy ne tudjon otthagyni :)
nekünk ez a módszer jött be, 8 hónaposan kezdtük, 10 hónapos korától csak beraktam a kiságyba, puszit kapott és aludt is, délután, este :)
Sajnos ezt neked kell kitapasztalnod mi jó a gyereknél,mi működik.
Két egyforma gyerek nincs, ezt tapasztalatból mondom.
Az első gyerkőc csak kézben volt hajlandó elaludni 8 hónapos koráig,aztán kezdte, h kézben aludt, amint leraktam sírt. na ezt megelégeltem és én azt választottam , h ha már lerakom nem megyek vissza hozzá. Az első éjjel kb. fél percig sírt és utána aludt 4 órát egy huzamba, holott előtte kelt másfél óránként.Aztán azért nem ment ilyen könnyen a nappali alvásnál pár hétig volt olyan,h napközben akár másfél óráig is üvöltött, öklendezett, de kitartottam és nem mentem vissza hozzá, végül elértük, h berakjuk kijövünk és ő alszik.
Második babánk soha nem aludt el kézben,cicin is ritkán. Ő nagyon sokszor játszik , egyszer csak alszik.
Tehát ez nagyon nehéz, de te ismered a babád.
Az én kisfiam is ennyi idős. Eddig egyedül aludt, betettem a kiságyba és elaltatta magát. Mióta ül, mászik, áll, azóta képtelenség így altatni. Szóval én odaveszem a nagyágyra magamhoz, egymással szemben fekszünk, az arcával a nyakamba bújik, és ütögetem vagy simogatom a fenekét míg el nem alszik.
Ha ez nem jön be, félig ülő helyzet, a lábam felteszem a kanapé szélére, ő rajtam fekszik a hátán, és elindítom a Shreket. :) A lábam közben mozgatom, az ringatja őt. Ez is be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!