Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el napközben?

Hogyan altassam el napközben?

Figyelt kérdés

7 hetes a babám, az éjszakai alvás úgy ahogy, de rendben van, kisagyban alszik 1-szer kel ejszaka, 1 óra után visszaalszik a mellkasomon.

Napközben van inkább a probléma, mert akkor is csak mellkason vagy kézben hajlandó aludni es ahogy beteszem a helyére fel ora mulv ébred. Próbáltam simogatni, beszélni hozza, de csak felhergeli magát es sír. Hiába rakom be félálomban, nem tud magától elaludni.

Így napközben 2-3 órákat fekszem vele és nem tudok semmit csinalni ha egyedül vagyok....

Mit javasoltok, mit tehetnèk? Vagy ez majd konnyebb lesz ha kicsit nagyobb lesz?

2017. szept. 5. 09:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Cumija van? ESetleg egy próbát megér, mert azzal is nyugtatja magát, finom puha meleg takaró esetleg.

De valószínű a közelségedre vágyik. Ahogy leteszed érzi, hogy nincs olyan meleg abban az ágyban mint a kezedben.

2017. szept. 5. 13:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, van cumija, sőt babafészke is ;)
2017. szept. 5. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi kb. 6 hetes korától használtunk rugalmas kendőt, kb. 7 kg-os koráig. Nem szokott hozzá. Napi egyszer altattam abban, nekem ha fent volt, nem szeretett benne lenni.
2017. szept. 5. 15:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia. En nem hordoztam. Mi egy honapos koraig ringattuk mert ugy tudtuk, ugy kell. Aztan leszoktunk rola, atszoktattuk a kisagyaba. Nappal nem altatom pl tegnap 7tol aludt reggel fel 7ig aztan 8kor almos lett (dorzsolte a szemet) beraktam a kisagyaba. Mi a Suttogo modszert alkalmaztuk, de soha nem hagytuk sirni.

Ajanlom Neked ezt a konyvet.

4 hos baba anyukaja (nem irom le a modszer lenyeget, keresobe beirod, reszletes leirast ad) Sok sikert!

2017. szept. 6. 08:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Próbálkoztunk mar a suttogó módszerrel, eddig nem sikerult. Lehet h most újra megpróbálom.
2017. szept. 6. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
Aludj jól, gyermekem módszer?
2017. szept. 6. 10:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt,én kendőben magamra kötöttem. Nem szokott hozzá,amint elkezdett forogni,meg jobban mozogni,elvan a földön a játékok közt. Ringatva vagy cicin alszik el utána simán alszik az ágyában már.
2017. szept. 6. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Az en gyerekem is ilyen volt, teljesen normalis, esetleg olvass utana a negyedik trimeszternek. Mi hordozokendovel, aztan csatos hordozoval "kezeltuk" ezt a helyzetet, illetve sokaknak bejon a fekve szoptatas, ugyan eljonni mellole sokan nem tudnak, de ugy hordozni nem kell. A nappali alvasok kb. 1 eves koraig hordozva tortentek, azota szep fokozatosan at tudtunk allni a leteve altatasra, cicin elalszik, es most 1,5 eves korara jutottunk el odaig, hogy ki tudok mellole jonni a nappali alvaskor. 1 evvel ezelott meg ha leraktam, azonnal ebredt.
2017. szept. 8. 22:31
 19/21 anonim ***** válasza:
A Suttogo modszer nalunk kakisztrajkot eredmenyezett.. inkabb Dr. William Sears konyvet ajanlanam, Tracy Hogg nekem minden, csak nem az anyasag peldakepe, esetleg ennek is erdemes utanaolvasni... Az Aludj jol gyermekem is alvastrening. [link]
2017. szept. 8. 22:34
 20/21 anonim ***** válasza:
2017. szept. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!