Hogyan altassam el napközben?
7 hetes a babám, az éjszakai alvás úgy ahogy, de rendben van, kisagyban alszik 1-szer kel ejszaka, 1 óra után visszaalszik a mellkasomon.
Napközben van inkább a probléma, mert akkor is csak mellkason vagy kézben hajlandó aludni es ahogy beteszem a helyére fel ora mulv ébred. Próbáltam simogatni, beszélni hozza, de csak felhergeli magát es sír. Hiába rakom be félálomban, nem tud magától elaludni.
Így napközben 2-3 órákat fekszem vele és nem tudok semmit csinalni ha egyedül vagyok....
Mit javasoltok, mit tehetnèk? Vagy ez majd konnyebb lesz ha kicsit nagyobb lesz?
Cumija van? ESetleg egy próbát megér, mert azzal is nyugtatja magát, finom puha meleg takaró esetleg.
De valószínű a közelségedre vágyik. Ahogy leteszed érzi, hogy nincs olyan meleg abban az ágyban mint a kezedben.
Szia. En nem hordoztam. Mi egy honapos koraig ringattuk mert ugy tudtuk, ugy kell. Aztan leszoktunk rola, atszoktattuk a kisagyaba. Nappal nem altatom pl tegnap 7tol aludt reggel fel 7ig aztan 8kor almos lett (dorzsolte a szemet) beraktam a kisagyaba. Mi a Suttogo modszert alkalmaztuk, de soha nem hagytuk sirni.
Ajanlom Neked ezt a konyvet.
4 hos baba anyukaja (nem irom le a modszer lenyeget, keresobe beirod, reszletes leirast ad) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!