Miért nem marad el a kiságyban?
(Evés után a büfiztetés nagyon fontos, hogy ne legyen sírás.) Ő is csak a biztonságot keresi, a kisállatok sem alszanak a mamájuk nélkül.
Én az ágyunk mellé húztam a kiságyát, és csak attól, hogy megérintettem, vagy megfordítottam az ágyába, ill. kapott cumit, abbahagyta a sírást. Ha a nagyágyba tettem, mindig úgy aludt, hogy legalább a kezével hozzám érjen. Ezt csak 1-2-3 hónapig igényelte, azóta is egyedül alszik szépen, nem is járt át soha az ágyunkba.
Ez eleinte nálunk is így volt, pár hónapos koráig csak a pihenő székben tudott aludni. És rezgőre kellett állítani. A pocakja miatt meg biztonság érzet miatt jó ha körülöleli valami.
Később amikor elmúlt a hasfájós időszak akkor már át tudtuk szoktatni a kiságyba és elaludt cumival. Mostanában (7 hónapos lesz) meg cicivel alszik el és a kiságyba teszem, de van mikor sokat kell kínlódni (pl. most is mert hiába álmos, túlpörgeti magát és nem tud elaludni.) Ezért van mikor 8-kor de van amikor este 10-kor sikerül.
Bufiztesd aztan tedd le aludni mikor latod, hogy almos :)
Mi zenelo forgot raktunk az agya fele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!