Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, ha 8 hónapos...

Mit lehet tenni, ha 8 hónapos baba egyáltalán nem marad meg magában, vagy kiságyban csak kézben?

Figyelt kérdés
Létezik hogy enniyre el lett rontva avgy ilyen "rossz" természete van (egyikben sem hiszek). De egész nap sír ordít csak kézben marad meg vagy ha ott ül és foglalkozik vele az ember.
2017. febr. 6. 11:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok: Már kúszik és ül, de semmivel nem foglalja el magát csak ha mellette vagyunk, semmit nem tudok mellette csinálni, második csemete, sok dolog lenne, de még wc re sem tudok kimenni. Nem tudom mindenhova magammal cipelni a lakásban , de már tarthatatlan :(
2017. febr. 6. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeparációs szorongás. Eltérő módon és "súlyossággal" jön elő náluk.

Hordozást próbáltad? Ő is örül mert rajtad/veled van, te is tudsz haladni a dolgoddal.

Amikor pedig az apja hazaér, legyen kicsit vele hogy te is tudj töltődni. Vagy legalább hétvégén. Mi így éltük túl :-) Mind a két gyereknél elmúlt idővel.

2017. febr. 6. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Apa szerencsére sokat segít, a hordozást pedig sajnos nem tudom kivitelezni, a testalkatom miatt.... de sokat van kézben, így hordozom, mert egyááltalán nem lehet letenni :( Ilyenkor kezdődhetz a szeparációs szorongás? :( Jajj, jönnek a fogak is, de ilyet még nem láttam
2017. febr. 6. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:

A testalkat nem hiszem, hogy akadály lehet :-) Karikás kendőt készítenek 110kg-tól felfelé is pl.

Ha ez mégsem megoldható, akkor az életet kel egyszerűsíteni: a bevásárlást rendeljétek házhoz; amikor főzöl készíts nagyobb adagot és egy részét fagyaszd le; takarításba vond be őket; amikor lehet menjetek a levegőre hogy lefáradjanak, akkor talán alszanak otthon.

2017. febr. 6. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen babák. Nálunk a legkisebb ilyen. A többiek elvoltak mint a befőtt, átaludták az éjszakát pár hetesen, egyikük kimondottan imádta a hordozást. A kicsi azt sem viseli el, de magában sincs úgy el, hogy tevékenykedni lehessen mellette. Mindjárt egy éves, de még éjjel is többször eszik, nem tudom letenni, az egyetlen akivel még elvan, az apukája. A nagyobbak szívesen maradtak másokkal is, ha rábiztuk rokonokra, barátokra. Csak nem lesz így örökre...
2017. febr. 6. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, kb. ilyenkortol van szeparacios szorongas, plusz fogzas is lehet az oka, vagy barmi, ez nem azt jelenti, hogy elrontottad, egy kisbabat nem lehet elrontani szerintem.

En a hatamra kapom csatos hordozoban a fiamat, 1 honapos kora ota hordozom, rengetegfele hordozo van mar, kulonfele testalkatokra. Az en gyerekem eleg jol elvan magaban, es viszonylag sokat, pedig rengeteget hordoztam, nem ettol fugg szerintem. Viszont neki is vannak nyugosebb idoszakai, vagy nekem elinteznivalom.

A masik, ami segitett az etetoszek. Abba bele szoktad tenni? Nalunk sokszor abbol nezeget, amikor fozok, vagy hazimunkat csinalok, ha eppen hordozni nem szeretnem/nem birnam.

2017. febr. 6. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Üdv. a klubban! Az én kisfiam is 8 hónapos, kezdetektől ilyen, ez nem rosszaság kérdése. Elfogadtam, még ha nehéz is, meitai hordozóban van/volt sokat és mostanra már elértük azt, hogy elvan az etetőszékben fèl órát is. Ez a max. Gyakran ordítva reggelizek, wc-zek (mármint a fiam ordít :-)), ha két percet kell várnia a babakocsiban séta előtt mert mondjuk sálat, sapkát veszek fel, akkor kegyetlenül hisztizik. Ez van.
2017. febr. 6. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
A miénk 7 hónapos múlt,az elején tök jó volt mert evett aludt,hangja nem nagyon volt,7hetes kora óta viszont csak kézben van el ő is..ő is kúszik már,kb 10 percet ha el van magában,de még akkor is figyelni kell rá,mert mindig oda megy ahova nem kéne :) Kb egész nap reggel 8tól este 7ig ordít ha nem kézben van,mondjuk szerencsére szokott aludni félórákat akkor csönd van.. én is azt hittem csak az én fiam ilyen,meg hogy valami baja van,de akkor megnyugodtam hogy nem :D remélem ha elindul akkor befejezi a sírást..
2017. febr. 7. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a bíztatást :) Sajnos etetőszékben, pihenőszékben sem marad meg. Amint hátat fordítok neki ordít, akár hosszú percekig is, fulladásig :( Rettenetes, kivannak az idegeink :( Sokszor kézben sem marad meg , állandóan csak a kínlódás, valami sehogy se nem jó neki
2017. febr. 7. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!