Mit lehet tenni, ha 8 hónapos baba egyáltalán nem marad meg magában, vagy kiságyban csak kézben?
Szeparációs szorongás. Eltérő módon és "súlyossággal" jön elő náluk.
Hordozást próbáltad? Ő is örül mert rajtad/veled van, te is tudsz haladni a dolgoddal.
Amikor pedig az apja hazaér, legyen kicsit vele hogy te is tudj töltődni. Vagy legalább hétvégén. Mi így éltük túl :-) Mind a két gyereknél elmúlt idővel.
A testalkat nem hiszem, hogy akadály lehet :-) Karikás kendőt készítenek 110kg-tól felfelé is pl.
Ha ez mégsem megoldható, akkor az életet kel egyszerűsíteni: a bevásárlást rendeljétek házhoz; amikor főzöl készíts nagyobb adagot és egy részét fagyaszd le; takarításba vond be őket; amikor lehet menjetek a levegőre hogy lefáradjanak, akkor talán alszanak otthon.
Igen, kb. ilyenkortol van szeparacios szorongas, plusz fogzas is lehet az oka, vagy barmi, ez nem azt jelenti, hogy elrontottad, egy kisbabat nem lehet elrontani szerintem.
En a hatamra kapom csatos hordozoban a fiamat, 1 honapos kora ota hordozom, rengetegfele hordozo van mar, kulonfele testalkatokra. Az en gyerekem eleg jol elvan magaban, es viszonylag sokat, pedig rengeteget hordoztam, nem ettol fugg szerintem. Viszont neki is vannak nyugosebb idoszakai, vagy nekem elinteznivalom.
A masik, ami segitett az etetoszek. Abba bele szoktad tenni? Nalunk sokszor abbol nezeget, amikor fozok, vagy hazimunkat csinalok, ha eppen hordozni nem szeretnem/nem birnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!