A ti babátok is rángatózik elalvás előtt?
Figyelt kérdés
10 hetes babám minden alkalommal mielőtt elaludna összerándul és emiatt felriad. De sokszor csinálja minden elalvás előtt, mikor az álom és ébrenlét határán van.2017. máj. 7. 11:30
1/8 anonim válasza:
Ez az alvási fázisok egyik része. Minden ember csinálja (ha itt most mikro-mozdulatról van szó, egy-egy végtag vagy arcizom rándulása), és normális.
2/8 anonim válasza:
Most akkor elalvas elott, vagy ebredes elott? Dontsd mar el.
3/8 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, elalvás előtt. De ő tényleg nagyon megrándult, sokszor sírni is kezd szegény emiatt. És sokszor csinálja egymás után, legalább 10-15ször. Olyankor feje, keze, lába, mindene megemelkedik.
2017. máj. 7. 12:18
4/8 anonim válasza:
Én hason altattam és akkor nem, de ha kézben altattam el természetesen csinálta. Egészen piciket sokszor emiatt is pólyáznak.
5/8 A kérdező kommentje:
Az én babám is hason alszik, de úgyis csinálja.
2017. máj. 7. 12:28
6/8 anonim válasza:
Figyelni kell, hogy jobb neki, hogy a rángásból ne ébredjen fel. Ölelve altatni, ringatva, simogatva, cirógatva, dúdolgatva, csendben, kisfényben, sötétben. Nekünk most is megremeg elalvás előtt (7éves), persze nem ennyire, de innen tudom, hogy már alszik.
Én már szoktam ebbe tudatalattit is belegondolni, ha apa vagy anya ezen nem rémül meg, akkor talán nem kap rémületet a baba, hogy felébredjen.
Lehet, hogy megkérdeznék szakorvost, hogy mekkora rángás fér bele a normálisba (nem riad fel a rángástól).
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez normális, de esetleg a gyerekorvosnak megemlítheted. Ez olyan lehet mint ahogy mi felnőttek is ébrenlét és alvás között felriadunk arra, hogy azt érezzük mintha zuhannánk egy szakadékba és összerándul a testünk. Valahogy így képzelem el azt amit leírtál.
8/8 anonim válasza:
Én magam is szoktam ilyenre ébredni, nem csak gyerekekkel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!