Reggel hanykor kel a majdnem keteves gyerkocotok es magatol ebred vagy ha koltitek, hogyan?
20 hónaposom magától ébred 5 és 6 között. Születése óta így van. Ennek köszönhetően este 8-kor alszik is. Mellé kell ugyan feküdni, de alszik.
Délben pedig attól függően, hogy mennyit mentünk, 1 vagy 2 körül alszik el és min. 1,5 max 2,5 órát alszik.
#3-as vagyok. 21 hónapos, nem jár bölcsibe. Magától kel, mindig is korán kelő volt. Neki van egy nagy tesója, őt visszük reggel suliba, de ha a pici aludna (volt is rá példa), akkor egy telefon, és a nagyot elviszi a barátnőm suliba a sajátjával. Úgyhogy nem keltem/keltettem fel, mert nem volt rá szükség. Egyszerűen így ált be magától. Egyébként a rekord a 3:40es kelés, utána már nem tudtam elaltatni, de ez avgy 3x fordult elő összesen (szerencsére).
Inkább mi kicsi korukban szoktattuk rá őket a korai alvásra, és így alakult ki a korai kelés. A nagy is legkésőbb fél 9kor alszik, ha suli van. Most szünetben betegség miatt aludt reggel 8ig (a rosszabb éjszakák miatt), katasztrófa volt a napunk. Délben későn aludt el, este is, ördögi kör volt. Meggyógyult, magàtól visszaállt.
Megpróbálhatod kicsit korábban kelteni, hátha minden előrébb csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!