Hogyan tegyem le őket aludni?
Egyedül maradtam 3 pici gyerekkel: 7 éves, 3 éves és 1 éves.
A legnagyobb gondot az altatás jelenti.
A 2 kicsi meg aludna ebéd után, de nem tudok egyszerre 2 gyereket altatni. Ugyanez a helyzet az esti furdetesnel is, hogy utána 2 kicsit kéne altatni egyszerre.
Azt elrontottam, hogy a kicsi mindig szopizva aludt el, így ha ébren beteszem a kisagyba, sír.
Panel lakásba lakunk, így a szomszédokat sem szeretném zavarni, de akkor hogyan csináljam?
Az első gyerekkel minden olyan simán, tökéletesen ment, evés után letettem a kisagyba, befordult és aludt. A középső sokáig szopizott, így ő sem alszik el egyedül. A kicsit még mindig szoptatom este. Közben pedig mesét kéne olvasni... Borzalmas anyának érzem magam,hogy nem tudom ezt megoldani. Ti hogy csinaljatok, csinalnatok? Egy szobában alszik a 3 gyerek, nem akarnak külön menni (a 2 nagy fel a sotetben, pedig éjjeli fény is van nekik).
7 eves nem tud estenkent meset olvasni (fejbol mond egy meset, csak ugy csinal, mintha konyvbol olvasna, ha meg nem megy olyan jol az olvasas) a 3 evesnek, ameddig szoptatsz?
Egyebkent szerintem probald meg a nagyobbal megertetni, hogy picit most mas lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!