Tegyem külön aludni a babàmat?
Van egy hat honapos babàm.
Eddig velem aludt egy àgyban.
Viszont terhes vagyok ujra.
Most nem tudom mit csinàljak.
Tegyem külön,hogy màr most megszokja,ha jön a kistes.vele is foglalkoznom kell,vagy addig mig nem érkezik meg addig aludjon még velem?
Tedd be a kiságyba és húzd magad mellé,aztán az egyik oldalát engedd le,azt ami feléd van,márha ilyet lehet,nekünk lehet.Ha nem akkor is tedd magad mellé a kiságyat ne a babát.Eddig is sztem ez lett volna a legjobb,de ahány ház annyi szokást:)
Boldog babázás:)
igen, én is hasonlóan próbálnám a helyedben, mint az első válaszoló írta.
legyen közel, de ne közvetlen melletted, hogy még most szokja meg a helyzetet, ne hirtelen kelljen szembesülnie a változással.
nekünk 18 hónap lesz a gyerkőcök között, amikor majd februárban megszületik a kistesó.
eddig mellettünk volt a kiságya a lánykának, de most átraktuk a szobában máshová, mert az újszülötté kerül majd ide. így a nagyobb megszokja majd teljesen az új helyét, mire tényleg beköltözik az új lakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!