Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért van az, hogy más gyereke...

Miért van az, hogy más gyereke 6 hetesen már végigalussza az éjszakát, az enyém meg 6 hónaposan állandóan fent van, MIT CSINÁLOK ROSSZUL?

Figyelt kérdés
Egyszer volt két nap, amikor csak kétszer kelt fel éjjel, annyira jó volt...

2016. máj. 18. 08:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Tápszeres volt a fiam, mégis úgy 2 éves korától aludta át rendesen az éjszakát, hogy este 8-tól reggel 6-ig.

Én azt vettem észre, hogy neki az segített, hogy kapott egy nagy ágyat, és volt elég helye. Sokszor azért ébredt fel, mert nekiment a fejével a rácsnak. Mióta vettünk neki egy normális ágyat, jól alszik.

2016. máj. 18. 13:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálod rosszul.

A lányom nagyon sokszor kelt, közel 1 évesen kezdte átaludni az éjszakákat. Kapott tápszeres kiegészítést.

A fiam most 4 hónapos, alszik 9-4 között, 4kor eszik és alszik tovább amíg a nővére nem ébreszti :-)

Egyiküket sem hagytuk sírni, mind a ketten kiságyban aludtak, igény szerint szopiznak/tak.

De a férjem is kelt a nagylányhoz és most is van, hogy ő hozza oda a kicsit a hajnali szopihoz, így én sem voltam kipurcanva :-)

2016. máj. 18. 13:30
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Megnyugtatasul (vagy mi) az enyem 10 honapos es soha sem aludt 5 oranal tobbet egyhuzamban ejszaka, de meg csak az sem hozta csak par alkalommal. Minimum 3x kel ejjelente...
2016. máj. 18. 13:48
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
*azt sem hozta (magyarul nem alszik annyit se egyben)
2016. máj. 18. 13:50
 25/29 anonim ***** válasza:
58%
A választ nem tudom sajnos...Megnyugtatásul:nem vagy egyedül és az a ritkább eset,ha a baba ilyen piciként átalussza az éjszakát.Mindkét gyerkőc vegyesen kap(ott) tápszert-cicit,a nagyfiú kb. 1 évesen aludta át először az éjszakát.Addig 2,5 óránként evett éjjel-nappal.A kisfiam most lesz 6 hetes,ő ezidáig hajnali 2 és 5 között váltakozóan ébredt enni...Szóval....ennyi.Aztán ez még biztosan változik,ez tuti.Türelem.😥
2016. máj. 19. 12:24
 26/29 anonim válasza:
Az én kislányom anyatejes, most fél éves, kb egy hónapja kezdtem a hozzátáplálást. Az elejétől fogva felkel 2-3x, megetetem, majd alszik is vissza. Ne érezd attól magad rossz anyának mert neked nincs 3 hetesen éjszakát végig alvó gyereked. :) Én is voltam már nem egyszer olyan fáradt, hogy kivettem a kiságyból, de inkább magunkhoz tettem vissza, ott etettem, és szerintem kb. a szoptatás 2. percében vissza is aludtam. :D Előbb-utóbb felnőnek, már nappal sem nagyon akarnak hozzád bújni, akkor visszasírod ezeket az időket és nagyon szívesen magadhoz ölelnéd éjszaka is. Kitartást! :)
2016. máj. 23. 16:20
 27/29 anonim válasza:
Ezt az éjszaka átalvást sajnos én sem ismerem... el nem tudom képzelni:)) szerintem nyugodt természetű baba és anya kel hozzá, ami gondolom inkább genetika, mi lehet túl mozgékonyak vagyunk, ezért hasonlóak a gyerekeink, az első 2,5 évesen aludta át, a második 4 hónapos még gyakran kel, mindkettő nagyon aktív.
2016. júl. 28. 08:57
 28/29 Eva Hagop ***** válasza:
Nem csinalsz semmit rosszul. Ha a baba 6 hetesen atalussza az ejszakat az a kivetel, es nem a "normalis". Az ilyen megjegyzesek hogy: "hagyta sírni aztán a baba rájött hogy hiába kel fel akkor sem történik semmi" pedig nagyon szomoritanak. Hagyta a babat addig sirni amig eszre vette a szerencsetlen gyerek hogy hiaba sir, SENKI sem fog segiteni rajta.
2016. okt. 21. 13:15
 29/29 anonim ***** válasza:

60 éves nagyi

Négy unokám van, mind a négy átalussza az éjszakát 2-3 hónapos koruktól.Nem kell a cicit és a teát azonnal a szájukba nyomkodni. Ha tudod, hogy nem éhes fektesd a szívedre és úgy nyugtasd meg.Esti fürdést és sz evést 10 órára kell kitolni. Hamarosan a baba reggel a baba 5 óra körül ébred fel elósször.Ha így teszel egy hónap múlva már 8-kor ébred.Persze, ha fogzik, akkor nyűgösebb.

2016. okt. 23. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!