Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Könyörgöm valaki segítsen...

Könyörgöm valaki segítsen mert összeomlunk?

Figyelt kérdés
Hetek óta nem alszunk, fiam aki eddig tökéletes alvo volt éjszakánként egyfolytában felsír, van hogy órákig kell vele mászkálni. Létezik olyan gyógynövényes vagy bármilyen altató/nyugtató ami adható egy 2 évesnek? Nem a foga fáj, mert fájdalomcsillapító sem segít..
2016. máj. 1. 23:29
1 2 3
 21/23 Snorri ***** válasza:
62%
Még annyi, hogy mindenképpen beszélj szakemberrel, mert tényleg idegroncs leszel, hogy ez meg az a baja, pedig valójában semmiség. : ) Spórold meg a további idegeskedést. Kérlek írd meg, hogy mi a helyzet!
2016. máj. 2. 14:38
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Augusztusban lesz két éves a kisfiam, semmit sem mond még, illetve két szót tud mondani. Nála is van mostanában ejszakai félriadas, ordítás. Rémalmai lehetnek, szeparációs szorongás, idegrencere is fejlődik mèg, tanul félni. Én nem aggódom, ez most egy ilyen életszakasz. Beszélni meg majd fog, ez sem verseny.
2016. máj. 2. 14:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én két és fél éves lányom is ugyanez, kb fél éve éjszakázunk, hol 1-2szer, de a rekord 12szer volt fenn egy éjszaka. Hol sír, hol csak nyöszörög, van, hogy csak forgolódik és nincs teljesen ébren, de van hogy mire beérek hozzá már ül az ágyba és jönni is szeretne kifele. Olyankor elmegyünk pisilni, bebújik kicsit apa mellé, aztán visszakísérem az ágyába. Nem is szokta elutastani az ágyát, de ma éjjel mellé is kellett feküdnöm. 1 órán keresztül voltam ott, csak nézte a plafont, játszott a nyuszijával, tisztára mintha nem lett volna álmos. Egyszer csak elaludt. Rohadt fáradt vagyok, alig alszunk éjszakánként, időnként meglep minket egy végigaludt éjszakával, viszont 5kor fenn van és indul a nap. Picibabaként nagyon jól aludt, de nem történt semmi változás az életében, cumit se vettük el tőle, még cumizik, viszont keveset beszél ő is, de mostanába azért sokat fejlődött e téren is. A nagyobbik lányom alszik mint a bunda, sosincs fenn éjjel.

Nem tudtam még rájönni mi lehet a baja, éjszakai fény is van a szobájába, nem hiszem, hogy félne.

Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, én bízom benne, hogy ez most egy nehéz időszak és hamarosan kinövi.

2016. máj. 4. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!