3 hónapos babám anyukái! Akiknek "átalussza" a baba az éjszakát, mettől Meddig alszik? Felkel enni éjszaka, vagy egyhuzamban alszik annyit?
Kislányom 3 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, azóta nem eszik éjjel, a háziorvos elszörnyülködve hallgatta amikor meséltem neki, szerinte 4 óránként ébresztenem kellett volna a kislányt hogy egyen. Hát én egyszer megpróbáltam, mert már kétségbe estem hogy rosszul csinálom, nem volt hajlandó enni, aludt tovább. Szóval én hagytam, nem keltegettem éjjel, egyébként este 6-tól reggel 8-ig aludt egyhuzamban.
Fiam ennyi idősen 2 óránként kelt még éjjel is enni, tápszeres volt. Ő este 7től reggel 5-ig "aludt", ezekkel a két órás megszakításokkal, meg sokszor 1-1 órát ringattam mire visszaaludt... Pokol volt...
Szóval azt akarom kérdezni
,hogy sokat sír,vagy csak nyűgös..,mert nálunk ilyenkor sírás van..
16-os vagyok.
Nálunk ez úgy van, ha altatni próbálom sikít :) ha pedig cipelem körben a szobában akkor jól érzi magát - mert mindig lát valamit ami felkelti a figyelmét, folyton ásítozik közben, de a szeme mintha ki lenne peckelve. Persze így nem alszik el.... Ha pedig altatnom akkor tekereg, kalimpál a keze-lába és ha le is csukódik egyszer-egyszer a szeme mindig kipattan a végén és egyre mérgesebb lesz és egyre nehezebb megnyugtatni. Ez persze csak a nappalra igaz. Estére úgy kifárasztja magát emiatt, hogy 7-8-tól alszik reggel 7-9ig és csak egyszer ébred hajnal 3-4 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!