Az normális, hogy 9 hónapos kisfiam éjszaka 1-2 óránál többet nem alszik egyhuzamban?
Sose volt jó alvó, folyamatosan 1-2 óránként felsír,ha 2 órát egyhuzamban végigalszik, akkor már jó éjszakánk volt. Általában fél, 1 vagy másfél óránként ébred. Nem jöhet a foga minden éjjel hónapok óta, és nem is a hasa, az tuti...
Kezdjek aggódni? Vigyem valahova? Vagy egyszer én is aludhatok majd nyugodtan? Ez a kialvatlanság kikészít. Egyébként már magam mellé vettem a nagyágyba, akkor aludt, nem kelt csak kétszer, kb. 1 hétig.
enyém is ekkora, és hasonlóan alszik, de azért néha 3-4 órát is alszik. Szopizik, aztán alszik is tovább, én annak már örülök, ha csak eszik, és vissza is tehetem, és nem kell visszaaltatni.
Én azt gondolom egyébként, hogy normális. Nagyobb lányom is ilyen volt, csak vele tudtam egy ágyban aludni, így nem kellett ébren lennem szopi közben, most a kisebb viszont nem bír így aludni. De már valahogy jobban bírom, nem zavar annyira a sok ébredés, szerintem első gyerekkel sokkal nehezebb
Próbálkozhatsz illóolajokkal, homeopátiás szerekkel.
Az én fiam 7 hónapos és 3 hónapja 2 éjszaka kivételével mindig ez van. Fél óránként kelt de cicin elaludt,most már az sem és van ,hogy egy óra alatt 7-szer felriad a saját mozgására vagy fájdalomra. Szóval mást nem tudok írni,csak,hogy neked is Kitartás!
Kettes: nem tud már senki olyat mondani nekem amit én ne próbáltam volna ki az orvos szerint ilyen a baba (rosszalvó)és majd kinővi. Amúgy is többemberes,szuper érzékeny.Nagyon könnyű mondani,hogy ne vegyük magunkhoz. próbáltam! 20-30 percenként megnyugtatni ,sétálgatni stb.majd mikor leteszem egyből felébred vagy akkor mikor én pont elaludtam volna. A sok sétától,keléstől alig bírtam visszaaludni. Eredmény: 4 nap múlva majdnem összeestem a fáradságtól! Még így együtt aludva is kemény ez az időszak,pedig csak jórészt fél-1 percre ébreszt és én is visszaalszok egyből. Iszonyat fárasztó mikor 1 órát nem tud az ember egyhúzamba aludni, egyik alvásfázison él ami ugye nem pihentető stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!