Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 honapos a fiam es éjszaka...

13 honapos a fiam es éjszaka eszik 2-3x. Normalis ez?

Figyelt kérdés

Most jönnek a fogai eddig van kettő, soha nem cumizott ugy hogy csak a cumis üveg nyugtatja meg.

Tehát éjszaka ha felsir addig üvölt amíg nem kap egy kevés kaját .amit elkezdi szívni vissza alszik . Se a tea se s víz nem tudja vissza altatni csak a kaja.

Nem tudom mit csináljak mert ennyi kaját mar nem akarok adni neki .pocakja nagy de olyan 10 kg lehet.

Ti mit probálnátok ki hogy ne egyen ennyit??

2013. jan. 5. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:
MIndig add meg a babádnak azt amire szüksége van és ne parázz azon, vajon helyes-e. Az a helyes ha a babád elégedett. Ha ez kaja, akkor kaja. Boldog babázást!
2013. jan. 5. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tuti nem adnám oda neki, nagyon nem normális dolog, ráadásul jól rá fogja szoktatni erre. Én fiam is most fogzik így néha napján megébred, de addig ringatom nyugtatom esetleg átpelusozom, hogy kibillenjen a sírásból amíg meg nem nyugszik, utána lerakom és alszik.
2013. jan. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!