Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Irigyek ram, mert jo alvo a...

Irigyek ram, mert jo alvo a babam?

Figyelt kérdés
Fel eves babam 6 hetes kora ota atalussza az ejszakat,10-12 orat egyhuzamban. Altatni is nagyon konnyu. Nappal csak berakom az agyaba ha almos,kicsit helyezkedik es alszik. Este furdes-tapszer es be is alszik,teszem az agyba. Mikor ezt mas anyukaknak meselem,rogton kerdezik hogy csinalom h ilyen konnyen elalszik. Mikor megmondom h az elso idokben kovetkezetes voltam es bizony neha hagytam sirni (persze ha letudtam az ehes-szomjas-kakis stb csekkolast), rogton megy a hozonges h milyen szemet vagyok a gyerekemmel,meg erzeketlen h hagyom sirni neha...sztem meg csak irigykednek mert az 1-2 eves gyerekuket meg mindig horror altatni es egy ejszakat sem aludtak vegig. Persze ok a szuperanyak mert nem hagyjak sirni.inkabb szenvednek. Ekkora baj h en nem akarok szenvedni??
2016. márc. 5. 21:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A kicsi nem azért nem sír mert milyen faxán megtanulta hogyan kell szépen jól viselkedni és elaludni!

Szimplán a gyermek már nem hívja az édesanyját mert tudja ő úgysem jön! Cserbenhagyott. Erre kellene,hogy bárki irígy legyen? Hogy a gyermek azért nem hívja anyját mert tudja,hogy már felesleges? Ugyan,nincs anya aki ezt irigyelné!

Soha egyetlen percig nem hagytam sírni a kincsemet! Mindig számíthat rám,mindig ott vagyok neki! Ez a dolgom! Az anyja vagyok!

Amúgy az első fél évet paradicsonyi állapotnak hívják! Nálunk is az volt.:)

Innentől kösd fel a gatyót!! :)

2016. márc. 6. 23:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit sem vagy irigylésre méltó:)
2016. márc. 7. 11:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Tehát már a legelején kénytelen volt szerencsétlen babád megtanulni, hogy hiába sír, anya nem segít rajta, ezért inkább már nem is szól, ha baja van. Nem, szerintem ez kicsit sem irigylésre méltó. A babád nem megnyugodott, csak simán feladta a segítségkérést, mert nem számíthatott rád. Tényleg nagy teljesítmény, ügyes vagy...
2016. márc. 10. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!