Hogyan tudnám elérni hogy aludjon éjszaka a babám?
Már 11' hérbrm járu k és még mindig 2x kelünk. Egyszer éjfél körül, utána 3 óra mulva megint, és kora reggel persze ugyanúgy. A baj az, hogy a 2-4 órai etetésnél nem akar visszaaludni. Teljesen éber, etetéssel együtt 2-3 órát is fent vagyunk akár. Hiába sétálok az nem elég, foglalkozzak vele azt szeretné. Ráadásul sokszor ilyenkor kakil, akkor pelus csere, elkerülhetetlen h ébredjen, pedig sötétben szoptatok, max suttogva szólok hozzá. Elvileg jóllakik mert cicin bealszik, de ahogy tenném le, már fent van, meg ha sikerül is, max 3,5 órát alszik pedig tud többet is. Ja és a nappali alvástól nem igazán függ éjjel, ha nem alszik nappal, akkor is ugyanez van, másnap napközben potolja am kimaradt. Én meg hulla vagyok és nappal nem alhatok egyéb teendöim miatt.
Hogyan tudnám átállitani a kis drágám?
Te jo ég óránként?!...abba én tuti beleőrülnék :( mondjuk az én lányom nappal csinálja ezt az evéssel...
A 3 óránkénti kelés önmagában még nem zavar, ha utána visszaaludna egyből. Ezt a talpsimit kipróbálom köszi :))
Remélem nálunk nem fog évekig tartani az éjszakázás. Azért jo tudni h nem vagyunk egyedül. Kitartás nektek is!
Én gyerkőcöm is 11 hetes. Eddig 2× ébredt éjszaka. Sokallottam... cserébe ébred 2 óránként. :/ Mit nem adnék, ha visszatérne a 2szer (plusz hajnal) kelés... :( Már úgy érzem, bmit bevallanék... 2óránál többet egy huzamban hónapok óta nem aludtam. :/
Reméljük, mielőbb jobb lesz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!