Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van akinek hason alszik 1 ev...

Van akinek hason alszik 1 ev alatti babaja es nincs legzesfigyeloje?

Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 09:26
1 2
 11/13 Szeder Szandra válasza:

Sziasztok!

Nekem most már 13 hós a kisfiam. Akartunk venni az elején, de annyiban maradt. Én voltam az "Ő" élő légzésfigyelője. Leginkább csak hason tudott aludni, nagyon sok barátnőmnek okozott riadt perceket a légzésfigyelő hamis riasztása.

Rendben nőtt, hál istennek a figyelő nélkül is.

Szép napot!

2016. márc. 9. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es!

Ez így nem igaz "A légzésfigyelő tulajdonképpen mozgásérzékelő"

A légzésfigyelő, egy tized milligramm pontosságú mérleg, a működéselve az,h folyamatosan figyeli a mért tömeg változását, értsd a gyermek súlya kilégzéskor X kg, belégzéskor X+n kg ahol "n" a belélegzett levegő tömege, ha a mért tömeg változása megáll vagyis a mért érték 15-20 mp-nél tovább változatlan marad ad egy figyelmeztetést (felébreszti a babát) ha ezután néhány mp-el sem változik, akkor riaszt.

Egyébként a kérdésre válaszolva a lányom 1,5 éves, mivel több gyereket kiszolgál és szeretnénk még egy kis tesót, ezért megérte venni egyet (ismerőstől fél áron) a legjobbat -Angel Care- érdemes venni, persze tudom,h nem olcsó, ha nem szeretnél beruházni, a legtöbb bababoltban lehet bérelni szinte aprópénzért. Megéri! Ne hezitálj! Orosz rulettet sem ülsz le játszani a gyermekeddel, ezzel se rizikózz...

Azoknak a válaszolóknak akik a "minek vegyek, hülyeség" véleményt hirdetik:

Örülök,h mindannyiunk gyermeke egészséges, maradjon is így örökre! Az én személyes véleményem az,h inkább az utolsó falatot is megvonnám magamtól és inkább a gyermekem biztonságára költeném mint,h pénz, ideológia, vagy bármi más okán akár 1%-ban is veszélyeztessem a gyermekem...

2016. márc. 9. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy elsősorban azok a babák veszélyeztettek, akik túl meleg szobában aludnak, vagy keringési / szívproblémákkal küzd.
2016. márc. 10. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!