Egyetertek azzal hogy ne hagyjuk sirni a babat, DE. Most nem tudom mi a kovetkezo lepes?
3 hónapos baba nem ok nélkül sír, az okát kell kideríteni.
Hasfájás, éhség, szeretethiány, bármi lehet.
A kendő sok babánál csodákra képes.
Lehet hogy jön a foga, azért sírós. HArmadik babámnak 3,5 hónaposan kinőtt két foga (a többinek jóval később).
Bocs de megírnád pontosabban hogy mit jelent az hogy: "sorozatos orvosi hibak miatt nem szopizik"?
Jajj, ilyen időszakunk nekünk is volt. Én ültem a kiságy mellett egy széken, és simogattam, miközben ordított .... ÁÁÁ, azt hittem sosem múlik el. :D
De aztán elmúlt. :)
Ne altasd. Vagy kendőben, babakocsiban, hordozóban, autóban, vagy akárhogy. Így persze jól el lehet kapatni. De ez van....
Koszonom a valaszokat!
Napkozben setalunk 2 òràt minimum de akkor nezelodik vagy alszik fel orat,van hogy egyet...olyankor jo a kedve a kovetkezo befaradasig....ejjel jol alszik,6kor ebred amig ujra el nem farad addig mosolyog mindenre...nem setaltathatom minden faradtsagnal...Gorogorszagban elek es soha nem vartam ennyire a hideget,2napot volt hideg na akkor nagyot aludt a babakocsiban...cumit kikopi,az ujacskajat valasztotta... az orvosi hibak:csaszar utan,2 nap mulva kiraktak helyhiany miatt a korhazbol,masnap itthon besargult a fiam,visszamentunk egy masik korhazba ott kozoltek hogy csak ugy tudjak lampa ala rakni ha en ott ulok mellette,mert nekik nincs idejuk azt figyelni hogy a baba kiránt e valami zsinort,kaptam egy fotelt 48orat ultem benne 3napos csaszar utan,mikor hazaengedtek itthon kiszakadt a csaszar,mento vitt vissza a szuleszetre ahova mar nem engedtek hogy ujra velem legyen a fiam,4nap infuzio es addig a sogornomnel volt,aztan naponta jarhattam kotozesre....olyankor anyosom jott es vigyazott ra...es meg sokmindent meselhetnek a sokak szamara "álom"Görögorszagrol...Ugy gondolom otthon ennel jobb az egeszsegugy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!