Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hónaposan átlehet valahogy...

8 hónaposan átlehet valahogy szoktatni a babát a hason alvásra?

Figyelt kérdés

2015. nov. 26. 13:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%
Megint lepontozhattok. Én meg nővévem se másztunk mégsincs semmi bajunk. A mai világba találnak ki mindenfélét ,ez nem jó az nem jó. Még a széltöl is féltik,azért is van pl az a sok fagyos,beteges gyerek.
2015. nov. 26. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem reflux miatt utált hason lenni,ez nem lehet esetleg?
2015. nov. 27. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Én hordtam a fiam (aki most 8 hós és már kézzel vezetve sétál) dévény tornára. Ott mondta a tornász, hogy nagyon sok ennyi idős, vagy idősebb babát visznek hozzá, mert nem akar még kúszni-mászni sem.

Ha annyira aggódsz, hogy le van maradva (bár szerintem nem biztos, hiszen minden babának más a fejlődési ritmusa) vidd el egy ilyen tornára, vagy ha van a közeledben GEKKO gyerekház ott felmérik a babát, ha kéred.

2015. dec. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!